zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na takiej długości, pod całym uchwytem jeśli kiedyś było u wodopoju to pewnie od razu blank do naprawy / wzmocnienia trafiłeś Człowiek-demolka normalnie Żona na pewno szczęśliwa A zresztą ... ty tam działaj bo matagi czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tomasz eS, on 26 Jan 2016 - 23:33, said:Ta szczęśliwa ... akurat się udało bo dzisiaj jestem bohaterem w swoim domu i wymieniam podłogę to nawet nie zauważyła Sosna pod całym uchwytem ... jednolita To tą nową podłogę tak testujesz, czy przed wymianą i Żona nic pozdrowienia dla Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No jeszcze przed /w trakcie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Pierwsze przymiarki. Oczywiście uchwyt będzie przyciemniane i wszystko wyrównane ... tak na szybko chciał zobaczyć jak nigaz będzie wyglądał A 3 kolejne blanki czekają na ubranie... Batson sp 841Batson spg 781I matagi minnow tr78 Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zabawa przy opisie ...Rapidograf rotring 0.18 plus biały tusz tej samej firmy ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Chyba największy progres w jakości opisów na j.pl Spróbuj jeszcze następnym razem mniejszą czcionką (szczególnie parametry blanku), będzie jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Te zdjęcie z pączkami w tle.... smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziaj piatek, a nie tlusty czwartek!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To teraz będzie zmiana " Tomasz e$ " ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziaj piatek, a nie tlusty czwartek!!! oj tam, oj tam. Nie znasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kręć tego minnowa bo ciekaw jestem co powstanie Napisy jak najbardziej ok. Dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Kręć tego minnowa bo ciekaw jestem co powstanie Napisy jak najbardziej ok. Dobry kierunek.Czekam na komponenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tomek ,coś mi się obiło o uszy,że miałeś ''skrobać'' tego szklanego Batsona...zrobiłeś to czy zostawiłeś orginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Narazie brak czasu.... ale chyba nie będę skrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Dwa a w zasadzie 3 równolegle projekty .... choć na zdjęciu :Matagi tr78Batson spg781 Edytowane 16 Lutego 2016 przez Tomasz eS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 To tego delfina na batsonie zakladasz? Bedziesz konczyl butt z pianki czy jakims grafitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Kurde sam nie wiem... chyba będzie pianka ... przynajmniej na dzień dzisiejszy ...pianka czarna plus pierścionek i zakończenie w kolorze ... A w miedzy czasie 3 przeróbki Shimano Best Master I dwa inne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 To tego delfina na batsonie zakladasz? Bedziesz konczyl butt z pianki czy jakims grafitem?Ciężko dobrać odpowiedni grafit pod uchwyt. Ja swój wykończyłem podobnie jak Tomek ma w zamyśle, mianowicie pianka+pierścionek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ciężko dobrać odpowiedni grafit pod uchwyt. Ja swój wykończyłem podobnie jak Tomek ma w zamyśle, mianowicie pianka+pierścionek Janusz chyba takie zakonczenia tez robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Można też w Cage Rods podobno zamówić .... Można by ciemnego burnt użyć ...Ciemne drewno.... Opcji wiele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Można też w Cage Rods podobno zamówić .... Można by ciemnego burnt użyć ...Ciemne drewno.... Opcji wiele ...To prawda opcji jest wiele jednak pianka najlepiej wypada przy tym uchwycie - moim zdaniem Zwłaszcza jeśli ktoś bierze aspekt finansowy pod uwagę a ja taki brałem bo kijek był robiony raczej z ciekawości niż potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Czekaj...czekaj Tomek...Ty na "szklo" weglowego Delfina zakladasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 No jak na szkło ... to matagi tr78 minnow... nie ma profanacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czekaj...czekaj Tomek...Ty na "szklo" weglowego Delfina zakladasz...? No Panie Tomku... Ja też tak jak Paweł zrozumiałem Twoją wypowiedź kilka postów wcześniej. Nawet się zdziwiłem, że ten szklak taki cieniutki... Teraz wszystko zatem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi