Sandacz23 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No Panie Tomku... Ja też tak jak Paweł zrozumiałem Twoją wypowiedź kilka postów wcześniej. Nawet się zdziwiłem, że ten szklak taki cieniutki... Teraz wszystko zatem ok Tak czy inaczej Batsonowskie SPG-ki wbrew pozorom (szklaki) nie są grubaśne, co można powiedzieć o Seekerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak wymiary mają normalne ... zresztą widać to w porównaniu do matagi ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Tomek napisz coś więcej o tym szklanym Batsonie czy c.w jest adekwatnie opisane i czy da radę ukręcić z niego kijek castingowy czy e...tam,bo poważnie się zastanawiam nad modelem 782 pod mniej lotne przynęty. Edytowane 19 Lutego 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ok... jak tylko skończę napisze co i jak ... ale machając nim można zobaczyć jak się blank układa w sinusoide... hehhe Ale ok mnie się podoba... czekam tylko na minimy od Wojtka i będę działał ... Na chwilę obecną suszy się batson sp841 ...I walczę z matagi nimble minnow ....Batson czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 a ja mam pytanie czym kolega maluje uchwyty - skośne malowanie czarno-srebrne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Połączenie pianki z korkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 I dwa inne chodzi mi o srebrne elementy dpsa w kijku po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) A to wybór seryjny :/ ale są podobne uchwyty na mudhole z tego co pamiętamU nas tez gdzieś widziałem w pracowni którejś Edytowane 19 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 dzięki. chodzi mi po głowie malowanie tylko tych elementów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Przemek te uchwyty to ma CRB w swojej ofercie...z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Właśnie crb ... szukałem w głowie tej nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tymczasem gdzieś w galaktyce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nowa wędka , a już rdzewieje ??? Tomek co jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie opita to rdzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 To trzeba szybko zalać, bo "ruda" szybko działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 W pracy nie pije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ladnie wyszla ta wedeczka Wygodnie sie trzyma taki odwrocony SKSS? W sumie nie jestem przekonany do takiego rozwiazania, ale jeszcze nie probowalem Tez duzo zalezy jak ukladasz palce na uchwycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Jubileuszowy post 6666.... Aby go uczcić zdjęcia matagi tr78 Uchwyt DELFINprzelotki torzite od 10 do 3.5 Generalnie do małej poprawki bo naklejka z opisem się odkleiła po lakierowaniu :/ ale jest dobrze... DZIĘKI WIELKIE DLA APIOO ZA REKOMENDACJE UCHWYTU (I COŚ JESZCZE )...I DLA JANUSZA KTÓRY POMÓGŁ PRZY BUDOWIE ,KOMPLETOWANIU KOMPONENTÓW I DŁUGICH ROZMOWACH MIMO ŻE OBAJ BYLIŚMY W TYM CZASIE W PRACY .... Edytowane 21 Lutego 2016 przez Tomasz eS 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zważyłeś ten kije może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Niestety nie mam wagi :_Ale wydaje mi się ze około 80 gram Edytowane 21 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cała odpowiedzialność po mojej stronie - niech będzie Fajnie wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cała odpowiedzialność po mojej stronie - niech będzie Fajnie wyszło Może założymy fan club delfina na Podkarpaciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 I nazwiemy go FLIPPER 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wszystko ładnie ale te pierścionki gryzą się z tą nicią, czarne, Ew. Srebrne lepiej wyglądałyby. Pierwsza przelotka nie jest za daleko od uchwytu ?Co do naklejki to często wstają jeśli kleisz je bezpośrednio do blanku. Miałem podobne problemy, teraz przyklejam na cienkiej warstwie lakieru jak jest jeszcze lekko lepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Przelotka jakieś 47 od rantu szpulki .. kwestia pierścionka to już wiesz .... indywidualna (wybierała moja córka wiec wiesz.... ona odpowiada za kwestie wizualne. przekonał się o tym wuran jak mu przerabiałem bestmastera) A z naklejka wykorzystam patent ... ale szczerze powiedziawszy pierwszy raz mi się tak stało ... Edytowane 21 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi