Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

No Panie Tomku... Ja też tak jak Paweł zrozumiałem Twoją wypowiedź kilka postów wcześniej. Nawet się zdziwiłem, że ten szklak taki cieniutki... :P

Teraz wszystko zatem ok :)

Tak czy inaczej Batsonowskie SPG-ki wbrew pozorom (szklaki) nie są grubaśne, co można powiedzieć o Seekerach.

Tomek napisz coś więcej o tym szklanym Batsonie czy c.w jest adekwatnie opisane i czy da radę ukręcić z niego kijek castingowy czy e...tam,bo poważnie się zastanawiam nad modelem 782 pod mniej lotne przynęty.

Edytowane przez Paavo

Ok... jak tylko skończę napisze co i jak ... ale machając nim można zobaczyć jak się blank układa w sinusoide... hehhe Ale ok mnie się podoba... czekam tylko na minimy od Wojtka i będę działał ...

Na chwilę obecną suszy się batson sp841 ...

I walczę z matagi nimble minnow ....

Batson czeka

Jubileuszowy post 6666....

Aby go uczcić zdjęcia matagi tr78

Uchwyt DELFIN

przelotki torzite od 10 do 3.5

63d85c3e7f9986cb95e2997c4548258a.jpg

9b3bc7da1feb1ce047e35a23f0327006.jpg

6c6ef444ceecca9c0d63ced6e8ee11ee.jpg

5133d53240aeab3c3aba54bc514f919c.jpg4fcdc649aa174c7bf7bb33785e280be0.jpg

8e7a42bc65b56bc57ed31a06cad070d2.jpg

e519970c58f44aed2bcff5ae33486cfc.jpg

Generalnie do małej poprawki bo naklejka z opisem się odkleiła po lakierowaniu :/ ale jest dobrze...

DZIĘKI WIELKIE DLA APIOO ZA REKOMENDACJE UCHWYTU (I COŚ JESZCZE )...

I DLA JANUSZA KTÓRY POMÓGŁ PRZY BUDOWIE ,KOMPLETOWANIU KOMPONENTÓW I DŁUGICH ROZMOWACH MIMO ŻE OBAJ BYLIŚMY W TYM CZASIE W PRACY ....

Edytowane przez Tomasz eS
  • Like 16

Wszystko ładnie ale te pierścionki gryzą się z tą nicią, czarne, Ew. Srebrne lepiej wyglądałyby.

Pierwsza przelotka nie jest za daleko od uchwytu ?

Co do naklejki to często wstają jeśli kleisz je bezpośrednio do blanku. Miałem podobne problemy, teraz przyklejam na cienkiej warstwie lakieru jak jest jeszcze lekko lepki.

Przelotka jakieś 47 od rantu szpulki ..

kwestia pierścionka to już wiesz .... indywidualna :D (wybierała moja córka wiec wiesz.... ona odpowiada za kwestie wizualne. przekonał się o tym wuran jak mu przerabiałem bestmastera)

A z naklejka wykorzystam patent ... ale szczerze powiedziawszy pierwszy raz mi się tak stało ...

Edytowane przez Tomasz eS