shavt Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Hmm wcale nieźle się ten delfin prezentuje u Ciebie. Ten spacing tylko jakiś taki inny chyba że coś źle widzę ale na dolniku tyle tych omotek że ja bym poprosił o fotkę całości nie musi być obciążony, niech sobie lakier doschnie najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A to jak córka wybierała to się nie czepiam Patent z naklejką dobry ale musisz dobrze przykleić z pierwszego podejścia, tzn. Równo Naklejka wstała pewnie w miejscu, w którym dotknąłeś palcem lub złapała trochę powietrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Na dolniku 3 przelotki ... 4 jest oplot na łączu .... Edytowane 21 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A to jak córka wybierała to się nie czepiam Patent z naklejką dobry ale musisz dobrze przykleić z pierwszego podejścia, tzn. Równo Naklejka wstała pewnie w miejscu, w którym dotknąłeś palcem lub złapała trochę powietrzaWydaje mi się ze jakby pod ciężarem lakieru :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wydaje mi się ze jakby pod ciężarem lakieru :/Dokladnie zrobiło się miejsce między naklejką a blankiem i rzadki lakier je wypełnił.Zetnij fragment, który wstał i polakieruj jeszcze raz. Nic nie będzie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No taki mam plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Hmm wcale nieźle się ten delfin prezentuje u Ciebie. Ten spacing tylko jakiś taki inny chyba że coś źle widzę ale na dolniku tyle tych omotek że ja bym poprosił o fotkę całości nie musi być obciążony, niech sobie lakier doschnie najpierw Narazie mogę tylko takie wstawić ... Generalnie spacing to w dużej mierze zasługa Janusza... to jego dziecko .. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Brawo Ty . Fajnie wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tomasz eS, on 21 Feb 2016 - 14:54, said:Niestety nie mam wagi :_Ale wydaje mi się ze około 80 gram Piana i pierścionki nie mogą ważyć 20 g, więc obstawiam mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tomek właśnie ukradłeś mi kolor nici do projektu z delfinem,nic to,znajdę inną Fajna węda wyszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Fajnie wyszło, gratulacje ! Wędka dopracowana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wydaje mi się że ta wędką przeskoczyles na kolejny etap rodbuildingu.Ciekawe jestem jak kij będzie się sprawdzał nad wodą...Spacing ... Inny... absolutnie nie twierdzę że zły (nie mam pojęcia). Uchwyt i omotki mi się podobają.Czekam na opis i wrażenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ladnie wyszla ta wedeczka Wygodnie sie trzyma taki odwrocony SKSS? W sumie nie jestem przekonany do takiego rozwiazania, ale jeszcze nie probowalem Tez duzo zalezy jak ukladasz palce na uchwycie.Mnie się lepiej trzyma odwrotnie ... dużo uchwytów mocuje tak kwestia własnych preferencji ... wole aby ręką leżała na korku/pianke niż na gwincie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Pewnie masz rację .... ale wole podać za dużo niż za mało Blank 39Torzite pewnie 3,5 grama Delfin chyba 12 o ile dobrze pamiętam Piana i pierścionki nie mogą ważyć 20 g, więc obstawiam mniej Edytowane 22 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mnie się lepiej trzyma odwrotnie ... dużo uchwytów mocuje tak kwestia własnych preferencji ... wole aby ręką leżała na korku/pianke niż na gwincie Ja trzymam wlasnie bardziej za fore, wiec u mnie raczej sie nie sprawdzi ah te wszelkie niuanse 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) kwestia pierścionka to już wiesz .... indywidualna (wybierała moja córka wiec wiesz.... ona odpowiada za kwestie wizualne. Tak mi te różowe akcenty nie pasowały i dalej nie pasują ale już się nie gryzę, bo wiem, że nie miałeś wyjścia Pierwsza prezentacja "delfin by Tomasz eS" za nami. Teraz się zacznie wysyp... Edytowane 22 Lutego 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tomasz eS, on 22 Feb 2016 - 09:22, said:Pewnie masz rację .... ale wole podać za dużo niż za mało Blank 39Torzite pewnie 3,5 gramaDelfin chyba 12 o ile dobrze pamiętam Tomku przeceniasz moje możliwości. Żeby było uczciwie, uchwyt który Ty zamontowałeś, surowy, przed rozwierceniem do średnicy blanku, ważył 15,5 g. To i tak bardzo dobry wynik, bliźniaczy, tej samej wielkości, jednak z pogrubionymi tulejami mocującymi do blanku, może ważyć nawet 18 g. Dla mnie nie ma to większego znaczenia, zawsze jest zamocowany w miejscu podparcia kija, jego osi obrotu, więc na bezwładność takie różnice nie mają większego wpływu. Set Torzite KL-H 10, KL-H 5,5L, KT 5, KT 4,5, KT4, 5x KT3,5 + top waży pewnie 1,4 - 1,8 g , tego dokładnie nie wiem. Omotki i lakier na bogato, więc pewnie ze 4 g. Blank na pewno 39 g, wiem, bo też taki mam (swoją drogą świetny w swojej klasie). Tylko dlatego uznałem, że suma będzie mniejsza niż 80 g Jednak mogę się mylić, mam prawo, jak każdy szacowanie ze zdjęć to nie jest najlepszy pomysł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Tak mi te różowe akcenty nie pasowały i dalej nie pasują ale już się nie gryzę, bo wiem, że nie miałeś wyjścia Pierwsza prezentacja "delfin by Tomasz eS" za nami. Teraz się zacznie wysyp...Nie różowe tylko czerwone ... aparat przekłamał trochę ... Co do wagi to powiem tylko ze nie czuć wcale ze to taki długi kij...a samo trzymanie uchwytu sprawa duża radość Edytowane 22 Lutego 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Nie mogę się doczekać testów nad wodą . Niestety pogoda brzydka a woda brudna ... chyba ze moje tajne prywatne łowisko Edytowane 22 Lutego 2016 przez Tomasz eS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Okonie sobie tak wpusc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) A widzisz mam pyszczaki w kolorze okonia do tego zmienia kolory jak jest zły :/Ojciec mi opowiadał że za czasów PRL jak był na praktykach w jednym zakładzie to było tam takie zajebiaszcze akwarium a w nim okonie ... Edytowane 22 Lutego 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Widzę że świeże akwarium, te kamienie z prawej strony mogą Ci zrobić niemiłą niespodziankę jak pierwszy stoi na żwirku a nie na np styropianie. Pyszczaki, jedne mniej inne bardziej ale kopać lubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dosusz go i jedź na testy to jest najistotniejsze, proszę zadzwoń wtedy do mnie, już nie mogę się doczekać.Pierwszy chcę poznać twoją opinię, łudzę się, że mam do tego prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Zadzwonię odrazu z nad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Widzę że świeże akwarium, te kamienie z prawej strony mogą Ci zrobić niemiłą niespodziankę jak pierwszy stoi na żwirku a nie na np styropianie. Pyszczaki, jedne mniej inne bardziej ale kopać lubią A widzisz córki wybierają piercionki do wędek ... a tu znowu żona włożyła swoje rączki ja jej mówiłem ze jak to je**e to panele będę znowu układał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi