Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Spostrzegawczy jesteś i masz oczywiście racje ... tak się skupiłem na opisie ze się pomyliłem.... bywa :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

jak dla mnie to jeden ch.... czy to "S" czy "Z"  :)

rękojeść Cd bardzo mi się podoba. Nie wiem o co chodzi z prostotą pianki bo jak dla mnie pianka jest najlepszym materiałem na rękojeść, dobra pianka!

• Like 1

Pianka jest ok , tylko taki prosty walec można dyskretnie ubogacić :) Brakuje mi tutaj dosłownie szczegółu , smaczku ...Ważne, że właściciel zadowolony - niech kij będzie łowny i da rybki życia.

Edytowane przez Szymon82

a ja bym zobaczył tą sztywność na odcinku 5-7 cm.... :)

Nie tyle sztywność co hmmm... ostatni kawałek przed połączeniem z blankiem (właśnie te 5 -7 cm) zbyt mocno scieniowalem (odchudziłem) i efekt jest taki ze szczytowki idzie ładnie równomiernie i później zbyt szybko traci "moc" względem blanku ....

Pianka jest ok , tylko taki prosty walec można dyskretnie ubogacić :) Brakuje mi tutaj dosłownie szczegółu , smaczku ...Ważne, że właściciel zadowolony - niech kij będzie łowny i da rybki życia.

A wg mnie ten smaczek właśnie tkwi w tej prostocie w dobie techno wędek z aliexpress z milionami wstawek imitujacymi (tandetnie) japan style :D... czarna pianka srebrny pierścionek ,srebrne zakończenie i srebrne elementy dps'a.... do tego srebrno czarne (twisted) omotki...

Natomiast blue rapid to znowu dobrej jakości również pianka plus niebieski alps Leo oraz niebieski pierścionek i zakończenie .... omotki w kolorze pierścionka plus srebrne tipety....

Nie wszystko złoto co się błyszczy :D

Ale cóż ja się tam znam ... hehe

• Like 2

A wg mnie ten smaczek właśnie tkwi w tej prostocie w dobie techno wędek z aliexpress z milionami wstawek imitujacymi (tandetnie) japan style :D... czarna pianka srebrny pierścionek ,srebrne zakończenie i srebrne elementy dps'a.... do tego srebrno czarne (twisted) omotki...

Natomiast blue rapid to znowu dobrej jakości również pianka plus niebieski alps Leo oraz niebieski pierścionek i zakończenie .... omotki w kolorze pierścionka plus srebrne tipety....

Nie wszystko złoto co się błyszczy :D

Ale cóż ja się tam znam ... hehe

Zgadza się, prosty kij to ładny kij. Oblepione wędki złotem i ociekającymi dekoracjami tworzą swego rodzaju miszmasz, który czasami nie przypomina wędziska a raczej różdżkę. W ww przypadku wyszło bardzo ładnie i kolory też dobrze nawiązują. :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Oczywiście to nie jest jeden projekt .... :D

Po raz ... Tr60 delta &delfin

Po dwa st.croix avid spin

Po trzy st.croix premier cast ...

I wszystko na majówkę ma być gotowe...

Czekam tylko... na brakujące do projektu przelotki torzite 3.5 :D

• Like 2

ha wymyśliłem nową konkurencję..... kręcenie wędek na akord.... kto nakręci najwięcej wędek w jak najkrótszym czasie.... ale żeby było sprawiedliwie to kręcenie bez narzędzi... wszystko ręcznie :D

i lakierowanie bez pedzelka ;)

fajna wedka sie zapowiada.. Tomek - z czego ten insert?

Edytowane przez madmatt