Patryk1125 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Spostrzegawczy jesteś i masz oczywiście racje ... tak się skupiłem na opisie ze się pomyliłem.... bywa :/ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka jak dla mnie to jeden ch.... czy to "S" czy "Z" rękojeść Cd bardzo mi się podoba. Nie wiem o co chodzi z prostotą pianki bo jak dla mnie pianka jest najlepszym materiałem na rękojeść, dobra pianka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Pianka jest ok , tylko taki prosty walec można dyskretnie ubogacić Brakuje mi tutaj dosłownie szczegółu , smaczku ...Ważne, że właściciel zadowolony - niech kij będzie łowny i da rybki życia. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 a ja bym zobaczył tą sztywność na odcinku 5-7 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 a ja bym zobaczył tą sztywność na odcinku 5-7 cm.... Nie tyle sztywność co hmmm... ostatni kawałek przed połączeniem z blankiem (właśnie te 5 -7 cm) zbyt mocno scieniowalem (odchudziłem) i efekt jest taki ze szczytowki idzie ładnie równomiernie i później zbyt szybko traci "moc" względem blanku .... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pianka jest ok , tylko taki prosty walec można dyskretnie ubogacić Brakuje mi tutaj dosłownie szczegółu , smaczku ...Ważne, że właściciel zadowolony - niech kij będzie łowny i da rybki życia.A wg mnie ten smaczek właśnie tkwi w tej prostocie w dobie techno wędek z aliexpress z milionami wstawek imitujacymi (tandetnie) japan style ... czarna pianka srebrny pierścionek ,srebrne zakończenie i srebrne elementy dps'a.... do tego srebrno czarne (twisted) omotki... Natomiast blue rapid to znowu dobrej jakości również pianka plus niebieski alps Leo oraz niebieski pierścionek i zakończenie .... omotki w kolorze pierścionka plus srebrne tipety.... Nie wszystko złoto co się błyszczy Ale cóż ja się tam znam ... hehe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A wg mnie ten smaczek właśnie tkwi w tej prostocie w dobie techno wędek z aliexpress z milionami wstawek imitujacymi (tandetnie) japan style ... czarna pianka srebrny pierścionek ,srebrne zakończenie i srebrne elementy dps'a.... do tego srebrno czarne (twisted) omotki...Natomiast blue rapid to znowu dobrej jakości również pianka plus niebieski alps Leo oraz niebieski pierścionek i zakończenie .... omotki w kolorze pierścionka plus srebrne tipety.... Nie wszystko złoto co się błyszczy Ale cóż ja się tam znam ... hehe Zgadza się, prosty kij to ładny kij. Oblepione wędki złotem i ociekającymi dekoracjami tworzą swego rodzaju miszmasz, który czasami nie przypomina wędziska a raczej różdżkę. W ww przypadku wyszło bardzo ładnie i kolory też dobrze nawiązują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cisza przed burzą .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Oczywiście to nie jest jeden projekt .... Po raz ... Tr60 delta &delfinPo dwa st.croix avid spinPo trzy st.croix premier cast ... I wszystko na majówkę ma być gotowe... Czekam tylko... na brakujące do projektu przelotki torzite 3.5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Uhuhu to terminy Cie gonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Uhuhu to terminy Cie gonia LUBIE TO ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 nocki zarwane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jedna z rzeczy dla których warto ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dwa croixy się susza .... w jednym omotki w drugim rękojeść ...Avid wygląda tak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jutro zrobię fotki lustrem... bo tu słaba jakość .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakiego avida kręcisz? PS kapselek rewelka Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak sprawuje się TR60 + delta ?Mam TR80 uzbrojony tradycyjnie - jestem mega zadowolony . Choć pstrągi się spinają. Prawdopodobnie dlatego że nie docinam.Ale szukam czegoś ok 2 m do łowienia też pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tr60 dopiero w trakcie pracy.... Avid na blanku 3sw66mhf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panie, malo czasu zostalo do tej majowki Nocne siedzenie zapowiada sie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robie dzisiaj 3 wędkę ... mam dość.... a i kontrola jakości przymusu oko coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No to kibicuje Ja jedna skonczylem wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ha wymyśliłem nową konkurencję..... kręcenie wędek na akord.... kto nakręci najwięcej wędek w jak najkrótszym czasie.... ale żeby było sprawiedliwie to kręcenie bez narzędzi... wszystko ręcznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) ha wymyśliłem nową konkurencję..... kręcenie wędek na akord.... kto nakręci najwięcej wędek w jak najkrótszym czasie.... ale żeby było sprawiedliwie to kręcenie bez narzędzi... wszystko ręcznie i lakierowanie bez pedzelka fajna wedka sie zapowiada.. Tomek - z czego ten insert? Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Od Wojtka @WoblerWZ.... grafit... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Pozostała tylko kosmetyka juz... kije suche ... teraz tylko make up Szwedzki duet Avid i premier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Tomku, czy sprawdziles uchwyt w cascie, tzn czy dociaga stopke multika stabilnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi