zetika16 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Tomek jak kleiłeś tą naklejkę?Kurde wiesz co odkleiła się znowu w czasie lakierowania... pod wpływem lakieru pewnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nawet teraz po bokach omotke pusciłem mimo to odkleiła się na środku ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Mogłeś spróbować patent, o którym kiedyś pisałem. Przykleić na lekko lepki lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wiem... następnym razem tak zrobię napewno ! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Albo spróbuj inaczej:- odtłuść miejsce przyklejenia (benzyna , rozpuszczalnik ale tu trzeba uważać !!!);- następnie przykleić nalepkę ( odklejając trzeba zwrócić uwagę by jej nie zatłuścić paluszkami !!!);- następnie dobrze docisnąć za pomocą czystej ściereczki pocierając dość szybko i mocno (ale nie tak by zetrzeć napisy !!!);- po tym zabiegu bardzo delikatnie podgrzać i znowu docisnąć za pomocą czystej ściereczki (odpowietrzyć powierzchnię pod naklejką);- po wystygnięciu dla pewności brzegi lepiej zaomotkować;- ostatni krok to lakierowanie.Ot i cała mecyja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zrobiłem wszystko jak opisałeś poza podgrzaniem i doopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Tomek to ten co miałeś ze sobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Tomek to ten co miałeś ze sobą ?Nie nie... ten jest dużo delikatniejszy Edytowane 18 Maja 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jak już wczoraj mówiłem Matagi kozak!! Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Muchówka :-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 tak... miota nimfami na varivasie p.e 0.3 aż miło patrzeć ale i keitech 2' na glowce 3 gramy poleci jak trzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Szwecja i po szwecji. Trzeba skończyć co się zaczęło ... Waga piórkowa bo tylko 30 gram waży całość .... mowa o Matagi tr60 super trout z uchwytem delfin i systemem delta.... jak zwykle problem z naklejka od matagi się pojawił ... stąd pofalowany opis wędki :/ Co warto napisać. Miałem ten uzbrojony kij w ręku i koniecznie chciałem sprawdzić mocowanie uchwytu do kołowrotka, tym bardziej, że pojawił się film Guzu wraz z opisem, że to kaszanka jest. Koledzy, nie ma możliwości aby kołowrotek wypiął się z Delfina, Kołowrotek siedzi tak stabilnie i sztywno aż miło, więc Guzu musiał się trafić wadliwy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Guzu trafil na wadliwy, Janusz juz się wypowiedział w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Szybka akcja ... St.Croix Avid 3s66ulf FUJI KR SICSKSS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Szybka akcja ...St.Croix Avid 3s66ulfFUJI KR SICSKSS Jeszcze raz dzięki!! Jaram się może dziś uda się coś porzucać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jeszcze raz dzięki!! Jaram się może dziś uda się coś porzucać Działaj.... czekam na relacje ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Możesz wrzucać Tu lub na Facebook na strone prowadzoną przezemni https://www.facebook.com/B4FTomaszeS/photos/?tab=album&album_id=1306057356089332 a tak pozatym zapraszam do zaglądania, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Możesz wrzucać Tu lub na Facebook na strone prowadzoną przezemni https://www.facebook.com/B4FTomaszeS/photos/?tab=album&album_id=1306057356089332 a tak pozatym zapraszam do zaglądania, Nie wiedziałem, że masz fajnpejdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Trochę maczalem palce przy tej wędce! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jedziemy dalej ... MHX p844-2Alconite KRPierwszy raz stalowka w rękach Się suszy ... reszta jutro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Coraz bardziej mnie te KR w głowie zamęt robią , musimy się spotkać Tomek lipcu i pogadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Posiedziemy przy ognisku i ruda zatańczy dla nas KR jest super ... broniłem się długo.... ale na szczęście otworzyłem oczy na czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) A te KR'y to fuji?Post #839Dobra już wiem [emoji39] [emoji1] Edytowane 7 Lipca 2016 przez nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A te KR'y to fuji?No jasne ... alconite +sic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Coraz bardziej mnie te KR w głowie zamęt robią , musimy się spotkać Tomek lipcu i pogadać Ja usłyszałem że wędka zbrojona w KR wygląda jak matchówka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi