DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja usłyszałem że wędka zbrojona w KR wygląda jak matchówka Dobre O tym nawet bym nie pomyslal hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Juz pojechała do nowego właściciela .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie ta to inna [emoji1] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Piekne te omotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Piekne te omotki U Tomka nie ma lipy, u niego tylko dobry towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 U Tomka nie ma lipy, u niego tylko dobry towar Zglaszam moderacji!!!! Tylko dobry towar wam w glowie Odrazu skojarzylo mi sie z ogloszeniami po polsku, na slupach w Londynie, swego czasu... 'Sprzedam biale i zielone' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zglaszam moderacji!!!! Tylko dobry towar wam w glowie [emoji38] Odrazu skojarzylo mi sie z ogloszeniami po polsku, na slupach w Londynie, swego czasu... 'Sprzedam biale i zielone' Głodnemu chleb na myśli [emoji1] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Teraz mam wakacje NIC NIE ROBIE HEHE 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wakacje się skończyły...Warsztat się powiększa ...Nowy wraper od kolegi z naszego forum ... Świetne narzędzie . Pięknie wykonany... Przemyślany projekt... Jednym słowem polecam ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A tu pierwszy tester maszyny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ladna maszynka Jaki rozmiar delfima wzioles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jeden mały i jeden duży Bo równolegle do trouta robię mhx szklanego na delfinie pod jerki.... Tak do 70 gram (A co jak się bawić to na całego ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 uhuhu grubo Daj znac jakie beda wrazenia, ja narazie nie jestem przekonany do pomyslu jerkowka i delfin Tam jakiegos specjalnego czucia w sumie nie potrzebujesz, zeby dobrze prowadzic przynete. A jak cos chapnie, to ciezko nie zauwazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 uhuhu grubo Daj znac jakie beda wrazenia, ja narazie nie jestem przekonany do pomyslu jerkowka i delfin Tam jakiegos specjalnego czucia w sumie nie potrzebujesz, zeby dobrze prowadzic przynete. A jak cos chapnie, to ciezko nie zauwazyc Ja raczej zakładam delfina z racji wygody ... Plus przynęty lepiej lecą i z blanku więcej wyciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wygody zdecydowanie nie neguje Co do lotnosci to widzialem tutaj na forum rozne opinie. Z blanku wycianiesz napewno wiecej, z ciekowosci sie zastanawiam, czy przy cascie nie wyciagnelo by sie jeszcze wiecej.Moze niedlugo bedzie mi dane uzbroic cos w delfina, wiec sam sobie wyrobie opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 któren to kolega z forum takie maszynki wyrabia?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A zapytam go czy mogę go "zdradzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Del Toro, on 15 Sept 2016 - 16:02, said:Wygody zdecydowanie nie neguje Co do lotnosci to widzialem tutaj na forum rozne opinie. Z blanku wycianiesz napewno wiecej, z ciekowosci sie zastanawiam, czy przy cascie nie wyciagnelo by sie jeszcze wiecej.Moze niedlugo bedzie mi dane uzbroic cos w delfina, wiec sam sobie wyrobie opinie Paweł ale Ty te opinie widziałeś na forum, Tomek już jakiś czas ze dwie takie wędki używa, więc wyrobił sobie chyba własną dobrze, że polega na własnych doświadczeniach Pisałem już o tym na pewno, powtórzę. Zbrojenie w Deltę działa bardzo podobne do castingu, zagęszczenie przelotek nie wpływa źle, przeciwnie, bardziej stabilizuje linkę. Przelotkę wejściową w jednym kiju mam postawioną 32 cm. od rantu szpuli i działa zgodnie z oczekiwaniami. W castingu raczej się nie spotkałem z takim rozstawieniem. Dochodzą do tego siły skrętne działające na blank, kiedy multik i przelotki są na górze. Czy w cascie wyciągnęło by się więcej, odpowiedz sobie sam, ja nie mogę, ktoś jeszcze pomyśli, że to kryptoreklama 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Janusz, w moim przypadku to tylko gdybanina Jak bede mial odpowiedni blank to napewno zglosze sie po uchwyt Wtedy wyrobie sobie wlasna opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ja dzisiaj zaczynam pracę nad kolejnym projektem ... Delta delfin szkło i jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tomasz która to wielkość delfina? Ile średnicy ma blank w miejscu montażu uchwytu? Sprężyna jest standardowa czy jakaś mocniejsza wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wielkość największa chyba... O sprężynę to już musisz pytać Janusza ... A blank w miejscu montażu ma 16,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zrobilbys jakis foto tutorial jak prawidlowo montowac tego delfina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Hehe a co to za filozofia rozwiercić na średnicę blanku i wkleić na żywice ot cała filozofia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi