DelTor0 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Hehe a co to za filozofia rozwiercić na średnicę blanku i wkleić na żywice ot cała filozofia hehehe myslalem ze trzeba wiecej sie z tym natrudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 E tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A tymczasem.... stalówka i tusz level : amator w ch*j 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niezły ten Pike Chlaster...a ten ozdobnik z butt-gripa wygląda mi znajomo,u mnie przykręcał kołowrotek w jakimś krótkim kijku ABU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niezły ten Pike Chlaster...a ten ozdobnik z butt-gripa wygląda mi znajomo,u mnie przykręcał kołowrotek w jakimś krótkim kijku ABU.Może tak być ... Bo to z demontażu a akurat tu się dało go zamontować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 level amator nie amator.....ktoś już kiedyś na forum pisał, łatwiej pisać jak się pisze ukośnie. poza tym ważne że widać opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tomek lekcja kaligrafii by się przydała , za Twoich czasów juz chyba nie było [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tomek lekcja kaligrafii by się przydała , za Twoich czasów juz chyba nie było [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA z drugiej strony... Jak bym chciał ładnie a nie po swojemu to bym naklejkę nakleil Ma być custom od serca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Tomek, wystarczy pocwiczyc Mistrzem kaligrafii nie jestem i napewno nie zostane, ale moje opisy zdecydowanie poprawilem od tych z pierwszych wedek. Jak to sie mowi, trzeba sie rozwijac w swoim hobby, wiec kiedys poswiecilem pare godzin tylko na cwiczenie opisow. Najpierw na plaskim, pozniej na kawalkach blankow, nawet gdzies mam opisy przykladowe w roznych czcionkach na kompie, jako wzory Edytowane 19 Września 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Pozostaje czekać ... Na sobotę ... Na szczupaki ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Hej,Tomek Widzę że ostro poszedłeś w ssaki morskie znów delphinus Edytowane 20 Września 2016 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Hej,Tomek Widzę że ostro poszedłeś w ssaki morskie znów delphinus I kolejny w planach Chcę go obadac z każdej stronyA powiedz jak tam okulary Edytowane 20 Września 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 A propos opisów można sobie trochę pomóc korzystając ze wzorów czcionek np na stronie fonty.24 .W ustawieniach wpisujemy opis i mamy wzorzec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tomek właśnie przeczytałem info ze dziś zostały wysłane , dam znać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A propos opisów można sobie trochę pomóc korzystając ze wzorów czcionek np na stronie fonty.24 .W ustawieniach wpisujemy opis i mamy wzorzec.-------------Dobre to!!!!!! Dziękuje w imieniu wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) I kolejna szybka robota ... Wczoraj wieczorem odebrane dwa blanki xzoga 2kg... Jeden obciety do 185 cm. Drugi w oryginale... Ten pierwszy już schnie Workshop (zsyłka do pokoju córki chwilowa -mam nadzieję ) Edytowane 23 Września 2016 przez Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Fajna ta Xzoga, jedynie rear i fore zapomniałeś przykleić???? Ile ma w szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Gdzie kupowales rurke weglowa na insert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Rurka od Skałka z tego co wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Fajna ta Xzoga, jedynie rear i fore zapomniałeś przykleić???? Ile ma w szczycie?No niestety to nie mój wymysł ... Tak miało być miałem dokładne wytyczne . Klient wiedział czego chce Szczyt zmierze jak się przestanie kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Rurka od Skałka z tego co wiem... Aha, dzieki Myslalem ze gdzies na necie kupiles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Fajna ta Xzoga, jedynie rear i fore zapomniałeś przykleić???? Ile ma w szczycie?No przecież montowalem szczytowa 1.6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Aha, dzieki Myslalem ze gdzies na necie kupiles http://abc-rc.pl/materialy-konstrukcyjne-rurki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Xzoga gotowa.... Lucjan mówi że jest ok 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 No to sie sluchaj Lucjana. Niezla czarna spada wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi