Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Tomasz testowałeś już szklaczka, możesz coś napisać?

Tak testowałem :) ale niestety bez ryb... Ale rzuty i prowadzenie przynęt super... Slider 10 lata pięknie.... Górna granica to jeszcze sporo więcej... Blank obsłuży śmiało mepsa 5... A prowadzenie przynęty i jerkowanie z delfinem to czysta przyjemność... Fajny crankbait wyszedł. Będzie konkurencja dla avida mojego który do tej pory miał takie zadania... Szkoda tylko że szczytowej przelotki w rozmiarze 4 nie ma na taką dużą tube i musiałem wiązać na końcu przelotke na omotce... I pierwsza rzeczą jaką powiedział mi kumpel to :

"wygląda jakby był złamany "

????

Blank dzięki małym przelotkom ale w miarę gęsto rozłożonym nie jest przeciążony i nie majda się... Do tego fajnie się gnie a dolnik to już naprawdę na dużą rybę ma moc...

Generalnie polecam. Eksperyment uważam za udany... I trochę teraz żałuję że podszedłem do tematu trochę patrząc przez palce bo zamiast pianki mogłem dać ładny korek.... Zrobić ładniejszy opis etc.... Ale zima jest długa... Ja czas mam.... Korekty może też będą....

A jeżeli szukasz blanku do przynęt Szczupakowych w przedziale

Woblery 7-12 cm

Jerki 7-15 cm (20-70 gram)

Obrotówki 3- 5

I zapewne wahadła stricte Szczupakowego obsłuży

I nie boisz się szkła

TO BĘDZIESZ PAN ZADOWOLONY

• Like 1

Kurw....!!!! Rzekł "tłum". ;)

Zajefajne zgranie pomarańcza z czarnym.

Tumacz co i jak po kolei. Co to za "czarny" przed "delfinem", co to za ładne omotki, jaki jest kolor oryginalny blanku?

Ogólnie śliczności. :)

P.S.

Gdzie widać to niby złamanie? ;)

Edytowane przez trout master

Wygląda jak złamana ponieważ jest omotka na szczytowej przelotce. Kolor oryginalny blanku to miodowy... Pod rękojeścią jest oskrobany z lakieru i spolerowany... Omotka kurcze muszę sprawdzić jaka to ;)

Wrzuć tu fotke tej szczytowej. Na wcześniejszych nic nie widać. :(