majatony Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Gdzie walczyłeś ? ja jutro też zamykam sezon ale w niedzielę otwieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Gdzie walczyłeś ? ja jutro też zamykam sezon ale w niedzielę otwieram Myczkowce... Co było jak się okazuje błędem... Trzeba było na Soline jednak... Ja teraz czekam na pstrągi... Mam dużo rzeczy do testowania... Ale to w lutym... Chyba ze będzie mi się chciało szybciej dupsko ruszyć gdzieś gdzie wolno od stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Myczkowce... Co było jak się okazuje błędem... Trzeba było na Soline jednak... Ja teraz czekam na pstrągi... Mam dużo rzeczy do testowania... Ale to w lutym... Chyba ze będzie mi się chciało szybciej dupsko ruszyć gdzieś gdzie wolno od styczniaRoztocze Panie albo sprzęt na grubo jakąś Głowatkę namierzyć żeby tak w styczniu na d... nie siedzieć ja taki właśnie mam plan na styczeń oczywiście jak fest mrozu nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No to możemy połączyć plany nad wodą w styczniu ... Bo w lutym to chyba wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No to możemy połączyć plany nad wodą w styczniu ... Bo w lutym to chyba wiadomo gdzie No w lutym to tak A niestety w styczniu to trochę martwica nad wodą.Gdzie byś nie poszedł to i tak g...zlapiesz , A tak jak się nastawiasz że idziesz tylko na spacer za glowatką i po wdychasz świeżego powietrza to się nic nie stanie ale jak dopadniesz gdzieś tą rybe widmo to banan z gęby Ci nie zejdzie aż do wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odskocznia od wędek... Luvias po nowemu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jest moc Shrek edition... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odwazna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Hehe... A jak ninja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Gumy 6 i takie główki daje śmiało radę.... Nie podejrzewalem go o to... ???? Czyli Lemax zdechł? A tak ładnie sie prezentował. ????_______ Edytowane 18 Stycznia 2017 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Właśnie nie zdechł... Jak dla mnie jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Hehe... A jak ninja! Zolwie ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Tomek!Super,super zmiana chyba i ja pomyślę o takiej odnowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kiedyś @ark70 zrobił kijek w takim kolorze ,ale byłby śliczny komplecik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kiedyś @ark70 zrobił kijek w takim kolorze ,ale byłby śliczny komplecik Wszystko jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Masz rację ale tamten kijek o którym piszę miał zielone wstawki ratanowe , napisz do Artura może jeszcze coś takiego gdzieś w szufladzie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Trawę przed Urzędem Miasta malowali to i Tomek się załapał z kołowrotkiem ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ha! Lubię tutaj zaglądać bo masz nieszablonowe pomysły. Nie wszystko mi się podoba, ale brawa za odwagę. Ten kołowrotek jest super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 sam malowałeś ? kolor jak na Lamborghini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 sam malowałeś ? kolor jak na Lamborghini Tak sam... Pierwsza próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Fajnie wyszedl... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Napewno jest lepiej niż było mechanicznie cacy... Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 znajomo mi ta szpulka wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zolwie ninja Kawasaki Ninja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Kawasaki Ninja Oooo to tez pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi