januszz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Lucjan zna się na rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Lucjan the best! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Lucjan the best!Zatrudniony na umowę na zlecenie... Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Tomek, a Lucjan,jeśli można wiedzieć jaką cenzurkę wystawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Skoro już wędka w tubie to musiała być pozytywna Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Tomek, a Lucjan,jeśli można wiedzieć jaką cenzurkę wystawił ?Janusz jaki to dokładnie blank? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 SLXF 7310-3N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Czyżby Ci podpasował?Będziesz u Krzysztofa zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Czyżby Ci podpasował?Będziesz u Krzysztofa zamawiał?A nie... Kolega pytał jaki to dokładnie model... Ja wolę jednoskłady Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nie wyjawiłeś cenzurki wystawionej przez Lucjana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Lucjan mówi że jest ok.... Ale... On nie jest do końca wiarygodny... Podpija trochę w pracy Pozdrawiam, Tomasz eS 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Tomek , Lucjan nie może być wiarygodny .Przekupujesz go rudą i gada potem co chcesz usłyszeć .Mój już nawet zrudział od picia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Matagi Tr60 super trout II Delta i Delfin.... Torzite... I..... Walka z naklejkami.... Po 3 godzinach naklejka standardowo odkleiła się pod wpływem lakieru :/Mimo podgrzania.... Już miałem zdzierać.... Ale myślę... Spróbuję nawinać żyłkę... Lakier już był co prawda mocno utwardzony ale delikatnie go podgrzalem i zrobiłem oplot z żyłki... Naklejka wróciła na miejsce... ale lakier niestety trochę zaśliwił.... :/ Wnioski... Można śmiało na naklejkę nawinać cienka żyłkę... Schować ja pod omotkami... I naklejka powinna zostać na miejscu.... Pozdrawiam, Tomasz eS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kurcze , gdzie nie spojrzę to Delfin... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kurcze , gdzie nie spojrzę to Delfin... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Twoje rękopisy lepiej się prezentują niż te naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Twoje rękopisy lepiej się prezentują niż te naklejki A widzisz.... Co hand made to hand made Pozdrawiam, Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Józek Twój travel się rozbiera Po zdjęciu przelotek i lakieru waga schodzi... Sam dolnik 99 gram.... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 A co to za travel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A co to za travel?Jakiś mikado. Harakiri czy jakoś tak Józek Ci powie... Pozdrawiam, Tomasz eS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A co to za travel?Mikado Hirameki 2,4m 6-25g 5-elementowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Mikado Hirameki 2,4m 6-25g 5-elementowy.@Jozi skad ten pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Józek zaraził się travelozą chyba ode mnie.Na moim stanie już trzy kijki w wersji travel. Edytowane 19 Maja 2017 przez januszz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Kurcze , gdzie nie spojrzę to Delfin... Bo Tomek delfinarium zaklada Edytowane 19 Maja 2017 przez tony1983 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 @Jozi skad ten pomysl...Czasem jadę na Solinę, na lekko mam travelka z muchówki batsona #5 węgiel rx6 - fajne toto jest ale na główki 1,5-3g i małe gumki, czasem chciałbym połowić konkretniej, boleń szaleje przy brzegu a co ja mu mogę wykałaczką nadmuchać, dlatego pomysł cięższego kija do plecaka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi