apioo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Bo Tomek delfinarium zaklada Wszak delfin to stadny ssak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Czasem jadę na Solinę, na lekko mam travelka z muchówki batsona #5 węgiel rx6 - fajne toto jest ale na główki 1,5-3g i małe gumki, czasem chciałbym połowić konkretniej, boleń szaleje przy brzegu a co ja mu mogę wykałaczką nadmuchać, dlatego pomysł cięższego kija do plecaka .Wiem o czym mowisz ale powiedz mi jeszcze dlaczego ten a nie inny blank? @januszz Jaki travel masz pod lekkie i takie srednio lekkie (do 15g-20g) przynety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wszak delfin to stadny ssak. Lubi na Solinie pływać Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) @januszz Jaki travel masz pod lekkie i takie srednio lekkie (do 15g-20g) przynety?Pod b.lekkie łowienie posiadam wklejkę na bazie muchówki ATC #5 ,3 części 2.05m 0.5-4g,5lb, przy lekkim wklejkę na bazie muchówki Daiwa #8, 3 części, 2.1m,2-8g,7lb a natomiast do średnio lekkiego SLXF 7310-3N (5-20g).Wszystkie zbrojone w '' Delcie'' z'' Delfinami''. Edytowane 20 Maja 2017 przez januszz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Lubi na Solinie pływać Pozdrawiam, Tomasz eS Ten dość nowy podgatunek Delfina wszędzie lubi stadami pływać. Zauważyłem, że gdzie się pojawi jeden, najczęściej zaraz braciszka sobie ściągnie, często nawet więcej niż jednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ten dość nowy podgatunek Delfina wszędzie lubi stadami pływać. Zauważyłem, że gdzie się pojawi jeden, najczęściej zaraz braciszka sobie ściągnie, często nawet więcej niż jednego Ja coś myślę nad powiększeniem stada właśnie Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ja coś myślę nad powiększeniem stada właśnie Pozdrawiam, Tomasz eS Aaaaa, to do tej pory jakoś po cichutku myślałeś, dobrze, że Twoje myśli na forum potrafię wyczytać, bo tak nic mi nie świtało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A mam wolny blank to i myślę czasem o wykorzystaniu go Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Wiem o czym mowisz ale powiedz mi jeszcze dlaczego ten a nie inny blank? @januszz Jaki travel masz pod lekkie i takie srednio lekkie (do 15g-20g) przynety?Bo długość mi odpowiada po złożeniu - nic innego nie znalazłem by był krótki po złożeniu , oraz mam większe zaufanie do Mikado jak Jaxona.No i c.w. był taki jak bym chciał w okolicy 5-25, wiadome że po przezbrojeniu się zmieni, ale powinno być dobrze.Ciekaw jestem co Tomasz zrobił przy nim, czy robił próbę na sucho i czego można się po nim spodziewać. Edytowane 21 Maja 2017 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Niestety... Tomasz w weekendy jedynymi wędkami jakie dotyka są te którymi łowi ryby w poniedziałek Józek będzie robione Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Niestety... Tomasz w weekendy jedynymi wędkami jakie dotyka są te którymi łowi ryby w poniedziałek Józek będzie robione Pozdrawiam, Tomasz eSSpoko, pośpiechu nie ma, rodbuiler też człowiek i odpoczynek się należy jak psu micha . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Tylko prosimy tu o obrazki z roboty. Moje Harakiri już leci ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ile myslice uda wam sie zbic z orginalnej wagi tego Mikado Hirameki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zobaczymy.... Rękojeść też będzie przerabiania... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zobaczymy.... Rękojeść też będzie przerabiania... Pozdrawiam, Tomasz eSCzy będzie to może Delfin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Nie niestety nie... Będzie klasycznie... Józek chce wykorzystać przelotki które już mual kupione Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Podejście ekonomiczne ale czy słuszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 A to tak nie do końca ekonomicznie.... Przelotki Fuji Sic po całości... Józek potrzebuje kij który będzie czekał w aucie /torbie /plecaku na specjalne niespodziewanie okazje... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ile myslice uda wam sie zbic z orginalnej wagi tego Mikado Hirameki?Niebawem wszystko będzie jasne... Czekam na komponenty i będę informował Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Podejście ekonomiczne ale czy słuszne?Janusz nie będę szalał z komponentami, fuji sic dostaje, gdzie dawniej batsony miały hardloy-e, tylko na "czubie" był sic i nie narzekały.Co za czasy, teraz mikado na fuji sicach .Tylko by tego brakowało, by jeszcze delfina miał, byłby to totalna zgroza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Janusz nie będę szalał z komponentami, fuji sic dostaje, gdzie dawniej batsony miały hardloy-e, tylko na "czubie" był sic i nie narzekały.Co za czasy, teraz mikado na fuji sicach .Tylko by tego brakowało, by jeszcze delfina miał, byłby to totalna zgroza . Poczekaj aż do dżaksonów zaczną zakładać Torzite... Tomus czekamy na gotowy kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Poczekaj aż do dżaksonów zaczną zakładać Torzite... Tomus czekamy na gotowy kij. Nie smiej sie... mam jaxona ze szczytowa z torzite 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Tomek.Na jakim etapie przebudowy jest Józkowy Graal ? Edytowane 26 Maja 2017 przez januszz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Tomek.Na jakim etapie przebudowy jest Józkowy Graal ?Będzie skopany dolnik, pewnikiem Tomek czeka na 18 dps-a . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dopiero dzisiaj wysłany Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi