MarcinZ Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ładny ten "Strumień"!!!Co to za nic? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ładny ten "Strumień"!!!Co to za nic? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaNici ProWrap Metallic, Kolor: 9640 Burgundy Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Zwariowany opis. Jakby córki pisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 No i pięknie to wyszło , pstrągowa kosiara dostała drugie życie , dzięki Tomku za chęci i poświęcony czas !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Zwariowany opis. Jakby córki pisały. No... Opis taki jak w projekcie z kartki... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 No i pięknie to wyszło , pstrągowa kosiara dostała drugie życie , dzięki Tomku za chęci i poświęcony czas !! Nie ma za co... Czekam na fotki z pstrągami w tle Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie ma za co... Czekam na fotki z pstrągami w tle Pozdrawiam, Tomasz eSI dostałem Pozdrawiam, Tomasz eS 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Foto fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Tekie tam przeróbki jeszcze z suszarki A ostatnie już z testów Pozdrawiam, Tomasz eS 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jakim lakierem robisz omotki? Na raz czy więcej warstw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Tekie tam przeróbki jeszcze z suszarki A ostatnie już z testów Pozdrawiam, Tomasz eSAle widoki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Co to za pstrągowy kijek był testowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Talon ITM60TS Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jakim lakierem robisz omotki? Na raz czy więcej warstw?Dopiero teraz zauważyłem to pytanie... Lakier chyba ten co większość threadmaster high i Lite na zmianę... Lakieruje na raz Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 threadmaster high i Lite na zmianę... Jak rozumieć na zmianę - czy jedne wędki lakierujesz lakierem High a inne Lite czy na jednej wędce są oba? Dopytuję bo w najbliższym czasie będę lakierował threadmasterem high i zamierzam dać jedną warstwę, żeby polakierować jednego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Jak rozumieć na zmianę - czy jedne wędki lakierujesz lakierem High a inne Lite czy na jednej wędce są oba? Dopytuję bo w najbliższym czasie będę lakierował threadmasterem high i zamierzam dać jedną warstwę, żeby polakierować jednego dnia.Na zmianę... Raz ten raz ten Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzień dobry.A jakie pędzelki polecasz do lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mam silikonowy który jest już tak obklejony lakierem że jest sztywny... Nim lakieruje Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Też muszę spróbować bo moje z włosia łapią powietrze.Dziękuję.Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Na zmianę... Raz ten raz ten Pozdrawiam, Tomasz eSKolejnością który kiedy też mógłbyś się pochwalić. Pierwsza warstwa Lite a druga High? Czy źle myślę? Czy kolejność zależy od tego którego dnia który "wpadnie ci w łapy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Kolejnością który kiedy też mógłbyś się pochwalić. Pierwsza warstwa Lite a druga High? Czy źle myślę? Czy kolejność zależy od tego którego dnia który "wpadnie ci w łapy"? To drugie Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Trochę to trwało .... Natłok spraw...Nie było czasu ...Omotki bardziej moro nie wymyśliłem ...Ale wczoraj znalazłem chwile... Blank jak widać MHX..przelotki fuji sicInsert od kolegi Ark70Ot tyle ... B4F - jak zawsze rps20150910_074127.jpg rps20150910_074053.jpg rps20150910_074031.jpg rps20150910_074008.jpg rps20150910_073937.jpg rps20150910_073849.jpg Jako bonus.... Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier.... Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką Widziałem ten kijek i tu pytanie powinien mieć 7'6" czyli 229 a jest 225 cm długości?! wygląda na niepoprawiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Widziałem ten kijek i tu pytanie powinien mieć 7'6" czyli 229 a jest 225 cm długości?! wygląda na niepoprawiany... tak znam temat.... Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 31 Marca 2018 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Tomek, a gdzie dokonałeś zakupu silikonowego pędzelka?Możesz polecić sprawdzone żródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi