zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Janusz ciężko powiedzieć... Żona gdzieś na mieście kupiła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 https://allegro.pl/kategoria/manicure-i-pedicure-45658?string=SILIKONOWY%20PĘDZELEK&order=p&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-fas-1-3-0328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tak na szybko.. Zdjęcie kiepskie bo już późno... Ale są.. Szczupakowa wędka 25lb... 2.10 metra... Delfin i delta na przelotkach fuji alconite... Wartość podnosi 1 złoty zalany w butt heheWaga raczej niska jak na taką moc... Wyważona w okolicy mocowania stopki... Pozdrawiam, Tomasz eS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Kijek złożony przez Tomka coraz bardziej mi się podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Przeróbka seryjnego casta do 220 gr na spinning... Lakier usunięty nowy spacing na przelotkach batson forecast... Wtarty nowy lakier... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Cd. Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 I nowy projekt na zapleczu... St croix avid Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) super kolorek....Tomku możesz coś więcej napisać. Czym malowaleś, czy używałes lakieru bezbarwnego z utwardzaczem ? Jak po rok i czasu z trwałością nowej powłoki? P.S. Oczywiście chodzi o Daiwe w kolorze NINJA coś źle cytat wstawilem Edytowane 11 Maja 2018 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Słuchaj malowane specjalnym podkładem do plastiku.. Później lakier tzw guma w sprayu... Nie wiem niestety jak z trwałością... Teraz czeka na natchnienie Bradia... Ale ona będzie malowana taka sama farba jak podwozia do f-16 Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 St croix avid Pozdrawiam, Tomasz eS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 C. D. Pozdrawiam, Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Mhx s 842-2... Wędka na okonie... Uchwyt fuji dps... Przelotki Fuji Sic SLIM... Wykończenie ze złotymi elementami... Pozdrawiam, Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Kiedyś chciałem sprzedać... Zamienić... Bo technicznie idealna, ale wizualnie była odrapana... Pisałem że chce odnowić... Ale jakoś czasu nie było... Do wczoraj... Szary lakier lotniczy i Bradia 3000 dostaje nowe "customowe" życie...Różnica jest Pozdrawiam, Tomasz eS 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eginnori Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 jakie farby do kołowrotka użyłeś i lakierek ??? bo również chciałbym swój trochę odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Powoli kończyć by wakacje chyba.... Konger champion zander inaczej... Inna długość inna wklejka i fuji Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Uffff trochę mnie tu nie było... Ale coś się tam dzieje... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Fajny blank! [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 jakie farby do kołowrotka użyłeś i lakierek ??? bo również chciałbym swój trochę odnowić Dobre pytanie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dobre pytanie ... ?To farba używana w przemyśle lotniczym... Nie mogę więcej zdradzić Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Fajny blank! [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMam taką nadzieję... Docelowo sandacz 10-30... Co będzie? Zobaczymy w niedzielę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Bedzie działać w tej gramaturze z powodzeniem. Miałem seryjną i ogarniała 10-35 plus 4” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Bedzie działać w tej gramaturze z powodzeniem. Miałem seryjną i ogarniała 10-35 plus 4” Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMiód Malina Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Żaba prawie gotowa [emoji196].... Przelotki KL... I sic na szczycie... Jak dojdzie jutro wkleje... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Kurcze.. Ile czasu minęło zanim tu wróciłem... A zdawało mi się że dopiero wczoraj coś wrzucałem...jakoś inne tematy mnie wciągnęły... No cóż projekt bieda travel... 4 części... 5-20 gram... Taki do walizki... Na wyjazd... Uchwyt fuji przelotki KR.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 A coś więcej o blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi