zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 QUALIA SUB601ML Kij do opadnigu tak lubianego w naszym kraju... moc wedki ukryta w każdym centymetrze blanku z pełnego węgla o module 43/36 PSI I subtelna szczytówka o średnicy igły (0,9 mm) powinna pokazać opad gumy na główce od 2 - 3 gram... Przeznaczenie sandacz /okońWedka uzbrojona w systemie delta z uchwytem Delfin oraz reargripem z tegoż samego materiału przelotki sea guide czarne w ilości 13 + top.. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Czekamy na racje z nad wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wszystko fajnie ale ta korkoguma na końcu psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wszystko fajnie ale ta korkoguma na końcu psuje efekt.Ale robi robotę sam butt lubi pojechac po łapce przy mocnym zacieciu jak jest mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ja tylko efek wizualny oceniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wszystko fajnie ale ta korkoguma na końcu psuje efekt.A szczerze powiedziawszy to tylko to miałem pod ręką Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Kurcze... Dzisiaj jakiś pech... Usrało mi się złota nic na omotki... Juz przy trzeciej pierwszy wkur* bo nitka strzela nawet podczas przeciągania pod omotką.... I tak do końca już na nerwie... Ale jakoś poszło... To cyk lakier... M jadę po kolei... Patrzę wstecz na omotke pierwsza śliwka... Druga śliwka... Kurde poprawiam i wracam na szczytowke... A tam już też śliwka... Nie wi czy to ta złota nić metaliczna czy wysoka temperatura plus lakier "Lite"... A może i to i to... Najgorsze ze pewnie trzeba będzie poprawiać wszystko... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Tomku,a może za grubo lakieru dałeś ?Na jedną warstwę ciężko ładnie położyć lakier.Nici metaliczne wiele wybaczają i mniej na nich niedoskonałości widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wiesz co to chyba nić jakaś taka do du*y... Ja zawsze lecę na raz i nigdy tak nie miałem... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Temperatura, jesli bylo powyzej 30. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Może i tak być... Finalnie udało się trochę podratowac... W zimie będzie najwyżej przezbrojona.. Najpierw trafi nad wodę...Blank Fishing Art Hers slr9017-2Przelotki Fuji alconite Kr black od 25 do 5,5Uchwyt Fuji DPS blackOmotka goldI złote akcenty.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Tomek to Twój czy zlecenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 A mój... Dlatego nie przewijam narazie omotek Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 A mój... Dlatego nie przewijam narazie omotek Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaJeszcze jakiś kołowrotek ze złotem wskazany pod kolor omotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Jeszcze jakiś kołowrotek ze złotem wskazany pod kolor omotek.Stella 5000 fa będzie z nim współpracować... Trochę złota tam jest Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Kolejna sandaczowa kosa w arsenale... A z sandaczem u nas coraz gorzej... mam nadzieję że jeszcze przejdzie testy na wodzie... System delta z Delfinem i rear z carbonu...przelotki SG Lamiglas The Closer Walleye CWB75MH Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ładny jakie gramatury obskoczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Myślę że 15 - 35... Ale to się jeszcze okaże na wodzie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nowy kontroler jakości Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Nowy kontroler jakości Bystre oko dostrzeże każdy mankament Nawet w ciemności nic nie ukryjesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Coś się tam dłubie... Qualia 3xD czyli :Dudziak-Delfin-delta Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Się dzieje.Kiedyś też o tym blanku myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tomek do dla Siebie zbroisz takiego pchlarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tomek do dla Siebie zbroisz takiego pchlarza?A nie... Ktoś inny będzie się nim cieszył Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A nie... Ktoś inny będzie się nim cieszył Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTak myślałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi