zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Tak myślałem .Ale kto wie... Może i ja będę taki miał Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ale kto wie... Może i ja będę taki miał Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaKto wie może będzie Nas więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dwa batsony... Jeden stary drugi świeży. Oba na pstrągi.. Ale tylko jeden dla mnie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ten z grafitem w nakrętce ładny, proporcjonalny, "lekki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ten z grafitem w nakrętce ładny, proporcjonalny, "lekki" Ten jest mój Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 I cyk jubileuszowy post a w nim....QualiaDelfin l deltaWyszedł uniwersalny kij na oknie, pstrągi szczupaki i sandacze na lekko.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Co to za nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Co to za nitka?Sprawdzę jak wrócę do domu i dam znać Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Coś się dzieje żeby nie było Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Co to za cudowny blank w cudownym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Co to za cudowny blank w cudownym kolorze .Na zimę. Nieźle maskuje na śniegu. Tylko.... Ta omotka Edytowane 17 Stycznia 2021 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Robię wędkę na tym samym blanku[emoji5],ale u mnie będzie omotka maskujaca[emoji6]-biały jedwab...Jaki numer tej omotki u ciebie? Wysłane z mojego SM-T280 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 A co za blank, jakieś szkiełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) To szklaczek od Mekamila ... co do numeru omotki to musze zerknąć pozniej w warsztacie co to było... nie chciałem maskującej... widziałem taka u Kamila właśnie i jakoś mi nie przypadła do gustu...u mnie dobrana kolorystycznie do rękojeści Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Tomasz eS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Batson sp 721-2... Krotka rekojesc dla lepszej operatywności nad wodą. Przelotki fuji KR gunsmoke ... uchwyt alu-drewno .... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Pstrągi, Pstrągi Pstrągi:) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Powinieneś mieć dożywotni, zakaz pisania po blankach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Powinieneś mieć dożywotni, zakaz pisania po blankach Haha moze i tak ... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 No szalu nie ma... ale z charakterem pisma nie wygrasz tak jak niebpomalujesz amelinum Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 B4F and S4L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 B4F and S4L Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Powinieneś mieć dożywotni, zakaz pisania po blankach Guciu ja nie podzielam Twojego poglądu .Tomasz jako jeden z nielicznych ma niepowtarzalny charakter pisma. Picasso za życia też malował bohomazy a teraz są warte miliony......Tak ma być nie inaczej...... Haha moze i tak ... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomek tak trzymaj, by Ci do głowy nie wpadła jakaś równa pisemna kalkomania . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Apropo opisów... coś dla fana komiksów i filmu "Venom" Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nowy swimbait nfc swb 807-1 im w rodzinie Dolnik pod pachę wchodzi ... powinno być ok Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Testowałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi