zetika16 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Jeszcze lakier za świeży niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Robię wędkę na tym samym blanku[emoji5],ale u mnie będzie omotka maskujaca[emoji6]-biały jedwab...Jaki numer tej omotki u ciebie? Wysłane z mojego SM-T280 przy użyciu TapatalkaMarcin po roku piszę, jak Twój szklaczek, używasz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Marcin po roku piszę, jak Twój szklaczek, używasz go?Odpiszę na priv. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nowy swimbait nfc swb 807-1 im w rodzinie Dolnik pod pachę wchodzi ... powinno być ok DSC03908.jpg DSC03907.jpg DSC03904.jpg DSC03903.jpg DSC03902.jpg Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaPo roku z tym NFC muszę powiedzieć że okres poszukiwania blanku pod duże przynęty i jeszcze większe szczupaki zakończył się wraz z dniem pierwszego wyjścia nad wodę z tym kijem. Kij wyciągną przez rok masę dużych szczupaków i nie pamiętam aby któryś spadł z niego Teraz kolejny etap poszukiwania świętego grala - tematyka podobna szczupak - ale tym razem do jerkowania - lżejszy, krótszy, obsługujący od slidera 7 do 12. Ale tu chyba będzie talon wchodził bo mi się spodobał jak nim pomachałem trochę ostatnio ps. Boguś za to znajdę Ci znowu jakiegoś browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 ps. Boguś za to znajdę Ci znowu jakiegoś browara Tylko nie to! xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Jakie największe przynęty u Ciebie obsługuje ten SWB 807-1 Im? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Hmmm w zasadzie to snackbait xl chyba był największy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 W takim razie nie przeciążasz tego blanku. Mam BB 806-1 i ten spokojnie do 180-200g rzuca, a nawet niektórzy nawet 220g zakładają na agrafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Kurcze... to już dziesięć lat z wędkami w tym wątku a ja dalej nie umiem opisów robić ehhhh B4F - najbrzydsze wędki na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 A pamiętasz moje opisy na początku? Jakbym robił makijaż ławkowcem Zmniejszyłem litery i wygląda trochę lepiej. Chyba dlatego, że mniej w oczy się rzuca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Oj tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ale ciagle ćwiczę . Choć zapał do wstawiania zdjęć już nie ten . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Pióreczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Tomek fajna wykałaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dobra już nie bądź taki tajemniczy i napisz coś więcej o blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Dobra już nie bądź taki tajemniczy i napisz coś więcej o blanku Napisałbym jak b wiedział wszystko co wiem napisane już na blanku - 185 cm i do 7 gram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Panowie mam pytanie, jakich barwników można użyć do wykonania marblingu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Panowie mam pytanie, jakich barwników można użyć do wykonania marblingu?? Znaczy szukasz czegos co moze byc uzyte jako zastepczy barwnik np dla tych? https://www.guidesnblanks.com/p/marbling_pigment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Znaczy szukasz czegos co moze byc uzyte jako zastepczy barwnik np dla tych? https://www.guidesnblanks.com/p/marbling_pigmentW zasadzie tak Narazie będzie w testach to https://allegro.pl/oferta/barwnik-pigment-perlowy-do-zywic-epoksydowych-5g-8883810071 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Tomek,w każdym modelarskim lakiery Humbrol. Dodaje po kropelce do wymieszanej żywicy i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nfc mb 663 hm i Batson Eternity . Duet na nowy sezon. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W zasadzie tak Narazie będzie w testach to https://allegro.pl/oferta/barwnik-pigment-perlowy-do-zywic-epoksydowych-5g-8883810071 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo i pierwsze testy zrobione . Żywica ładnie się tym barwi Można coś „pokombinować” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Tomek, ale to jest barwiona żywica epoksydowa czy poliuretanowa? Widzę, że mają fajny towar ale nie wiemy, czy się dla mnie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi