zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Tomek, ale to jest barwiona żywica epoksydowa czy poliuretanowa? Widzę, że mają fajny towar ale nie wiemy, czy się dla mnie nada.To jest epidian który leżał zapomniany gdzieś w schowku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Postaraj się o suche pigmenty, najlepiej naturalne, mieszaj małe porcje z bazową żywicą Insert rozpływa się powoli i w sposób łatwy do kontrolowania, zachowując wyraźne kontury, nie nadając całości kolorystycznej dominanty, Najlepsze znajdziesz sklepach dla malarzy i artystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 True, za tym trzeba chwilę pogrzebać. Fajne są syrenki przezroczyste, jeśli chcesz transparent. Ja tego używałem w woblerach przezroczystych. Mi się podoba jak zrobiłeś, tak na starojapońską modłę, jadeit bodajże. Ale wiesz ja lubię oglądać Twoje rzeczy po okoniu z cegłą na głowie ♥♥♥ To dopiero było sztosiwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 True, za tym trzeba chwilę pogrzebać. Fajne są syrenki przezroczyste, jeśli chcesz transparent. Ja tego używałem w woblerach przezroczystych. Mi się podoba jak zrobiłeś, tak na starojapońską modłę, jadeit bodajże. Ale wiesz ja lubię oglądać Twoje rzeczy po okoniu z cegłą na głowie [emoji813][emoji813][emoji813] To dopiero było sztosiwo!!!I pomyśleć ze gdzieś to w Polsce łowi jeszcze może Muszę coś od***bać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) To jest ryba, której się nie zapomina. Dźwiga cegły na budowie. BTW. Ja swoją pierwszą wędkę (zamówioną, ja nie robię) nazwałem tak, że pewnie nowy właściciel już zerwał napis, albo chowa przed drugą połówką. Edytowane 11 Lutego 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 To jest ryba, której się nie zapomina. Dźwiga cegły na budowie. BTW. Ja swoją pierwszą wędkę (zamówioną, ja nie robię) nazwałem tak, że pewnie nowy właściciel już zerwał napis, albo chowa przed drugą połówką.Kiedyś miałem widzę większa fantazje i bardziej wy***ne na niektóre rzeczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Pamiętasz napewo, że ten sandacz mnie urzekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 No pamietam pamietam trochę czasu upłynęło od tego dzieła . A Slawek marudzi o jakimś kanonie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Przecież to jest kanon, epicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Kto Ci inny zrobi na blanku sandacza z cegłą na grzbiecie. Ja bym innego kija od Ciebie nie przyjął, bo byś mnie obraził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Stare dobre czasy Tomuś, ale lubię takie wspominkomki PS. Moje koty... Ktoś może szuka.b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Pierwsze próby „ciapkania” lakieru. Trochę lakier uciekł przy tulejce. Ale już wiem jak się to robi i z czym je Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Czekam na camo,skoro już tak szalejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Kwestia barwników . Do zrobienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Kamuflaż byłby bardzo fajny. No chyba, że jesteś po pijaku z kumplami na rybach. Wtedy co najmniej akcenty fluo na omotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Nawet mam chyba gdzieś piankę Urban camo można pomyśleć coś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Tomek widzę, że łamiesz "Kanon" - SOB - Cię opętał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Raz na czas pasuje coś wrzucić . Jeden z ostatnich castów zrobionych dla siebie . Cygański styl kolejna qualia w rodzinie- pt602ul - jednak ta w cascie - narazie połączona z chińska myślą technologiczną Ubrana w torzite czeka na debiut … Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Marbling nie jest sztuką przesadnie trudną, tak właściwie to lakierniczy samograj zabarwiony estetyczną nutką Lakier i dokładki powinny jak najbardziej "chętnie" płynąć - ale bez kolorystycznego mieszania - co zwiększa efekt przestrzennego stereo. Bez podgrzewania.. i żadnej kryptoreklamy, najlepiej marbling mi wychodził na obu Flex Coat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Tomek. Nie obraź się ale rękojeść wyglada jak ... Zbieranina resztek. Szkoda tych "resztek" materiałów, kiedyś na pewno gdzieś byś je wykorzystał a tak "sprujesz" i wyrzucisz. Prędzej czy później. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Tomek. Nie obraź się ale rękojeść wyglada jak ... Zbieranina resztek. Szkoda tych "resztek" materiałów, kiedyś na pewno gdzieś byś je wykorzystał a tak "sprujesz" i wyrzucisz. Prędzej czy później.A mnie się tam podoba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Jest chwila czasu - to można coś wrzucić. Lemax pod verticala . Przelotki seaguide z niebieskim pierścieniem. Ciachnięty od dołu kilka cm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 I drugi pacjent pod szczupakowe gumy . Dolnik od pazura 52 cm długość 2,7 - myślę że 20-100 gram z tego poleci . Średnica w miejscu montażu iluchwytu taka że arbora nie trzeba było 18 mm ubrany w Fuji alconite … kupiony tu na giełdzie niedawno - rozebrana wędka surfcastingowa - teraz będzie castem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Croix surfcastingowy wreszcie przetestowany m… opisany kilka postów wyżej . Dzisiaj popracował wreszcie jak trzeb . Genialny kij Fota słaba bo dzisiaj solo na łódce . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Tomasz eS 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Wreszcie !!! Mam tylko swój kąt można działać na kilku frontach 90 metrów na głupoty jeszcze trzeba co prawda trochę pracy ale jest już dobrze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Października 2024 przez Tomasz eS 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi