madmatt Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tomku - skad materialy na dupke, jesli mozna zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) W sensie dolnik czy butt? Końcówka jest rodcraft... A dolnik jest dziełem Janusza Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) butt. koncoweczka.no i kapsel. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 E tam... Jutro xzoga 2kg... Później batson sp-781-2... I jeszcze st. Croix avid jak tylko przyjdzie blank... A dla siebie nie mam czasu.... Pozdrawiam, Tomasz eS Taka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 butt. koncoweczka.no i kapsel.Jak napisałem wyżej... Butt cap jest rodcraft... A reszta to dzieło Janusza Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Tylko trzeba uważać jak się wkleja... Ja przegapiłem moment wiązania i trochę kleju "wyszło" na rear a później ciężko to usunąć... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Taka robota To tylko hobby... Jeszcze nie wszystko wychodzi mi jak bym chciał... I z pewnymi rzeczami mam problemy.. Tu na przykład żółta nić zrobiła się zielona.. Dodatkowo niezbyt chciała lakier "przyjmować" i są dwa pęcherzyki powietrza na największych przelotkach... Nie pomogło podgrzewanie ani nakluwanie igła... Chyba za ciasno nić położona.. Niektóre nici poprostu mi nie "leżą" i mam problemy z nimi... Dodatkowo jak jest gorąco w domu lakier też lubi robić na złość.... I dlatego to ciągle jest hobby.... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Ten kwartet ...najładniejsze na forum wędki na Delfinie, super Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Pojechałeś Tomku-pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tomku,świetnie się prezentują.Foty kozackie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzięki . Jedziemy dalej... XZOGA TAKA G-66 2 KG.... W zamyśle lekka szczupakowa wędka, dosłownie bo waży tylko 89 gram. Ubrana w Fuji torzite oraz uchwyt SKSS i piankę fuji.. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Tomasz eS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 No, Panie... podciagnales zdjecia o trzy klasy Jakim sprzetem cykasz, w jakim programie obrabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Sony alfa 450.. Obiektyw Tamron 17-55... Nie obrabiam... Trzeba robić tak żeby nie trzeba było obrabiac Pozdrawiam, Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 hehehe az tak to nie potrafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodoo Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jeśli nie tajemnica - jakiej wielkości przelotka otwierająca? 20H? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 25H Jeśli nie tajemnica - jakiej wielkości przelotka otwierająca? 20H? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) . Edytowane 1 Września 2017 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodoo Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) 25HHmm... ja do 3Kg zakupiłem set od 20 H (mały kołowrotek). Zobaczymy co z tego wyjdzie.Co do wędki skromnie, ale ładnie ! Pisząc skromnie mam na myśli wygląd, a nie przelotki Torzite:DCzy do blanków tej mocy wystarczy nić grubości A ? Sorry że pytam w wątku autorskim:) Edytowane 2 Września 2017 przez Vodoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ładnie minimalistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Hmm... ja do 3Kg zakupiłem set od 20 H (mały kołowrotek). Zobaczymy co z tego wyjdzie.Co do wędki skromnie, ale ładnie ! Pisząc skromnie mam na myśli wygląd, a nie przelotki Torzite:DCzy do blanków tej mocy wystarczy nić grubości A ? Sorry że pytam w wątku autorskim:)Ja dostałem taki set w pakiecie z blankiem od właściciela już zakupione miałem tylko poskładać w całość... Teraz się suszy batson sp-781-2... Ten startuje przelotką 20H... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ładnie minimalistycznie Ja bym to widział trochę inaczej ale cóż takie wytyczne...Batson też w podobnym klimacie... Pozdrawiam, Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Właśnie schodzi z suszarki... Waga 71, gram... Myślę że będzie dawała radość... Jutro zdjęcia Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Teraz się suszy batson sp-781-2... Ten startuje przelotką 20H... Pozdrawiam, Tomasz eSU mnie w tym batsoniku sttartuje od 16 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 U mnie w tym batsoniku sttartuje od 16 [emoji41]Był taki plan... Ale postanowiłem zrobić od 20... Kończąc na 4 ile waży? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi