Mateush Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam , mam pytanko odnośnie tego kręciołka - czy to dobre czy to be Salt Water ma na szpulkach napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jak nie zużyte i cena dobra to OK.Według mojej wiedzy:- Japan-Ulepszona delikatnie wersja Emblema X 2500 iA na USA- no i saltwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Pisze , że w dobrym stanie , thnx @godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Godski wie, co mówi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Wie co mówi tylko Zorro, ja się uczę dopiero. 4 Daiwki już u mnie a wkrótce piąta Edytowane 26 Października 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi