martom Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Musiałem wymienić piszczące łożysko piniona. Tam wszystko poszło ok.Niestety podczas montażu łożysko oporowe posypało się.Czy przeciętnie uzdolniony manualnie jest w stanie to poskładać.Mam wszystko w komplecie (sześć wałeczków i sześć sprężynek) ale nie mam pojęcia od czego zacząć składanie.Nie mogę też znaleźć żadnego filmu na ten temat na YT.Proszę o podpowiedzi co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Hej ,zobacz tu : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Dzięki użytkownikowi golsyl poskładałem łożysko oporowe.Wielkie dzięki za podesłany film, inaczej nie wiedziałbym jak się za to zabrać.Chciałbym udostępnić zdjęcia, które wykonałem podczas montażu (jestem z siebie dumny ) ale mają zbyt duży rozmiar i ja tego nie potrafię.Jeśli moderator chciałby przyjąć zdjęcia na maila i zamieścić tutaj dla potomnych to bardzo proszę o kontakt (choć zdjęcia nie wnoszą więcej niż film, ale dla mojego ego znaczą bardzo dużo ). Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez martom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zmniejszasz zdjęcia nawet w edytorze komórki bądź w jakimkolwiek edytorze np. infranviev i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zmniejszasz zdjęcia nawet w edytorze komórki bądź w jakimkolwiek edytorze np. infranviev i po sprawie.Kiedyś się w to bawiłem, teraz to dla mnie to wielka trudność tak jak złożenie łożyska oporowego. Na filmie 5 minut, a ja poskładałem w 20 minut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Za 10 razem złożysz w 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi