Kuba Standera Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zajebiste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Szkoda, ze z tego filmu to najblizej mi do... żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ale gość ma niezły tajming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wielkość muchy co najmniej na tajmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Chruscik dolaczyl do kanonu wedkarskich bajek. Chlopcy malo sie nie posikali ze smiechu, ja zreszta tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Takich lipienie można sobie tylko życzyć w naszych rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Tak życzyć sobie możemy ale rybka ma zbyt wysokie walory smakowe żeby pływała w naszym ciemnogrodzie.TomCast Bolenie zeżarli!!!ze śmierdzącej Wisły!!!Niesie taka sucz na plecach bolka i siup do fury za 100kawałków+weź mi to wytłumacz?Fakt ma do tego prawo ale co mnie to obchodzi.Wypadało by podejść i dać od razu w trąbe bez zbędnej konwersacji ale ciota poleci na pały.Teraz taki czas nastał że za wszystko można wytoczyć proces.Taka moda EEUUUROPA a my jak to zwykle bardziej papiescy niż sam papież.Euroland psiakrew pełną gębą ale nie tam gdzie trzeba. Edytowane 5 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi