Hcv Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Witam. Przeszukałem trochę forum, lecz nie znalazłem żadnych informacji. Ktoś użytkuje łódkę Esox 375? Produkcja w Ostródzie. Jeśli ktoś jest posiadaczem to mile widziane opinie, plusy, ew. minusy. Zdjęcie poglądowe: Zapraszam do dyskusji! Pozdrawiam,Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Witam, szukam informacji na temat łódki esox 420.Na Facebooku dużo osób poleca ale nikt nie jest użytkownikiem, może tu znajdzie się ktoś kto łódkę użytkuje i poda wady i zalety tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Miałem kiedyś łódkę model 365 od tego producenta nazwa firmy zmieniała się kilka razy. Ogólnie wykonanie było dość dobre, łódka stabilna, miała jakieś wady produkcyjne. Kontakt z Maćkiem bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Tak, przy okazji to na jakich orzyczepkach wozicie 375, żeby najniżej były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dżemik Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 375 to małe łupinki i generalnie wozi się je na byle przyczepkach. W razie potrzeby we dwóch chłopa przeniesiesz ją w rękach.Niskie przyczepki, na małych kołach to raczej garażowe wynalazki. Zależy czy chcesz tanio czy profesjonalnie. Jeżeli myślisz o samotnym slipowaniu i bezproblemowym to z racjonalnego punktu widzenia musi być przyczepa porządna. To że poprzeczki ramy będą podgięte to wiele nie uzyskasz. Moim zdaniem w ogólnym rozrachunku najwięcej korzyści przyniesie rama z rolkami a nie płozami, być może z łamanym dyszlem czy uchylną ramą. https://www.youtube.com/shorts/ZwSNcRdwulY Odnośnie nisko prowadzonej ramy. Generalnie rama przyczepy powinna być równoległa do jezdni i w osi haka holowniczego ok. 40 cm. Można by zaprojektować zbudować przyczepę nisko zawieszoną od początku do końca. Łódka wchodziła by miedzy koła, zawieszenie na wahaczach itd. Świetnie by szła po gładkiej autostradzie natomiast zaczęło by kolidować na progach zwalniających czy bezdrożach no i na przełamaniach na slipach. Dlatego temat niszowy i byłby słabo sprzedawalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hcv
Witam. Przeszukałem trochę forum, lecz nie znalazłem żadnych informacji. Ktoś użytkuje łódkę Esox 375? Produkcja w Ostródzie. Jeśli ktoś jest posiadaczem to mile widziane opinie, plusy, ew. minusy.
Zdjęcie poglądowe:
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam,
Łukasz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi