wisnia023 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajna nowość na przyszły rok w ofercie salmo, ciekawe jakie będą ich rozmiary i waga Kolorystyka wygląda fajnie Miał już ktoś to w ręku lub na wędce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 pewnie Bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ten 'żabol' wygląda ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Łowiłem tym w tym roku i jak dla mnie super przynęty. Niestety obydwie sztuki,które dostałem urwałem. Na pewno jak pojawią się na rynku,to od razu znajdą się w moim kleniowym i boleniowym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dziś te przynęty jak i Sparky Shad zaprezentował Fishing-Mart jako nowość Salmo na 2013 r, widać, że to jest odpowiedź Salmo na hand made kleniowo - jaziowe, już Tiny jest niezłym killerem (przynajmniej u mnie) te wizualnie też budzą pozytywne wrażenia, trzeba będzie je nabyć i przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 W katalogu na 2013 nie ma tych przynęt. Ile ważą te cudaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja wagi nie znam,ale są bardzo lotne i odechciało mi się łowic na inne smużaki,przy których nieraz trzeba się namęczyc przy rzucie.A te woblerki zarówno mniejszy model jak i większy fajnie latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajne malowanie to juz chyba nie jest druk....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dwie wielkości 2,5 oraz 3 cm, odpowiednio 2.8 oraz 4,2 grama (ten większy jest z systemem rzutowym)Lotne, stabilne i zaprawdę łowne Łowiły w 2012 u mnie klenie i zaprawdę fajne bolki Tomkowi. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Oj łowiły,łowiły i połowią,ale już w 2013.Już się nie mogę doczekac na te piękne widoki,jak gruby boleń pożera tego wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) 3 cm i 4.2 gramy z systemem rzutowym- to musi latać jak pocisk Edytowane 26 Października 2012 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajna nowość na przyszły rok w ofercie salmo, ciekawe jakie będą ich rozmiary i waga Kolorystyka wygląda fajnie Miał już ktoś to w ręku lub na wędce? wyglądają jak bromby Andrzeja Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajne , już mam zapas ownerów do tych wobciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Waga i rozmiary prawie jak AL. Heh, jak nowością jest przekopiowanie czyjegoś pomysłu i zatrudnienie klakierów do promocji to cóż można powiedzieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Heh, jak nowością jest przekopiowanie czyjegoś pomysłu i zatrudnienie klakierów do promocji to cóż można powiedzieć też takie odnoszę wrażenie. Widzę ostatnio ,że każde wypowiedzi sa zwiazanie z tzw lokowaniem produktu.Czy to przynęt,czy to wycieczek na ryby.Nie trzeba być za bystrym aby dostrzec kto co i dla kogo. Delikatniej,subtelniej troszkę chłopaki.Lepiej działa taka propaganda :-) chyba wsadzam kij w mrowisko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) ...jak nowością jest przekopiowanie czyjegoś pomysłu i zatrudnienie klakierów do promocji to cóż można powiedzieć oraz też takie odnoszę wrażenie... ... może koledzy z Salmo twotrząc swój nowy, idealny produkt doszli do tych samych wniosków... stąd te podobieństwa (?) Edytowane 27 Października 2012 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Szkoda że nikt nie unosi się jak co drugi jerk w " lurbuilding" jest żywcem ściągnięty ze slidera, a boleniówka świerdzi na odległość thrillem......a kilku kozaków odważnie zadaje pytanie jak np. rozmieszczone jest obciążenie w oginalnych woblerach. No i jeszcze pytanie na koniec, gdzie mozna kupić brombe z systemem rzutowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Szkoda że nikt nie unosi się jak co drugi jerk w " lurbuilding" jest żywcem ściągnięty ze slidera, a boleniówka świerdzi na odległość thrillem......a kilku kozaków odważnie zadaje pytanie jak np. rozmieszczone jest obciążenie w oginalnych woblerach. No i jeszcze pytanie na koniec, gdzie mozna kupić brombe z systemem rzutowym?Co innego rzeźbienie 30 szt. rocznie, a co innego to co napisał powyzej Taps i drago75 Edytowane 27 Października 2012 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie rozumiem zdziwienia kolegów, nie od dziś Salmo kopiuje pomysły innych producentów.Może jedynie wkurzać fakt że jak wprowadzą jakąś nowość to uważają się za pionierówdanego pomysłu. Cóż plebs i tak w większości uwierzy klakierom.Co do Thrilla to zanim powstał długo przed nim były produkowane przynęty tego typu, to że jest produkowany da masową skalęnie znaczy że salmo jest jego ojcem chrzestnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie rozumiem zamieszania.Czy ktoś z Salmo powiedział,że to ich jakaś nowatorska przynęta?Co z tego,że podobne do Bromby?Wiele firm ma podobne przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Nie żebym bronił Salmo, tudzież atakował Pana A. Lipińskiego i jego dworzan, ale... skąd przekonanie, że Bromba jest pierwszą tego typu przenętą na świecie i że marka Hunter nie wzorowała się przy jej produkcji na cudzych patentach? Tak z ciekawości pytam... W mojej opinii, tak długo, jak ktoś nie uzurpuje sobie "pierwszeństwa" w danej dziedzinie, a przy tym oferuje inną kolorystykę lub rozmiarówkę, wędkarze, jako klienci, winni zacierać ręce. Rzućcie tylko okiem na sytuację związaną z Kopytami i im podobnymi gumami. Czy tam również problem podobieństwa budzi takie emocje? EDYTKA: Nie żebym popierał podrabianie cudych wzorów, maskowane kosmetycznymi zmianami. Edytowane 27 Października 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Podobnie jak Dienekes, jako konsument cieszę się, że mam w czym wybierać Jak w ogóle można się nie cieszyć, że ma się wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak ktoś nie uzurpuje sobie "pierwszeństwa" w danej dziedzinie Ot wsio na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A uzurpuje? O nowych wabiach Salmo dowiedziałem się z tego tematu, więc nie wiem, co owa firma czyni poza jerkbait.pl. W kontekście tego tematu, gdy słyszę hasło w stylu "SALMO Lil Bug nowość na 2013" myślę o poszerzeniu oferty rynkowej tego producenta w 2013 r. a nie o wprowadzeniu przez niego nowości absolutnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi