Skocz do zawartości

SALMO Lil Bug nowość na 2013

wisnia023

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Dzisiaj rozmawiałem z jednym z przedstawicieli Dragona, który zajmuje się dystrybucją Salmo na naszym rynku. Sam nie ma pojęcia, kiedy wobki będą dostępne. Co najciekawsze to jeszcze nie widział ich na oczy więc trochę się dziwię skąd ludziska to mają ;)

Edytowane przez xnyhcx

• 2 tygodnie później...

Krystiano- czyli zasadniczo jak większość miszczowskich przynęt ,przy czym ta jak już wejdzie do sprzedaży to jakoś będzie działać, a i cena w normie,w przeciwieństwie do niektórych niby miszczowskich dokonań miszczów lurebulidingu w tym kraju ;)

Krystiano- czyli zasadniczo jak większość miszczowskich przynęt ,przy czym ta jak już wejdzie do sprzedaży to jakoś będzie działać, a i cena w normie,w przeciwieństwie do niektórych niby miszczowskich dokonań miszczów lurebulidingu w tym kraju ;)

tak,co prawda to prawda... :) może jeszcze zdążą zanim wszelakie żuki,chrząszcze i chrabąszcze nie pójdą na "zimowy odpoczynek"...pzdr

• 3 tygodnie później...

Nakręcanie tematu jak było z thrillem. Pamiętam ile było z nim szumu, jedyny, niezastąpiony, sprzedawany z pod lady za kilkadziesiąt zyla, na allegro chodziły za jakieś kosmiczne pieniądze. Teraz okazało się że szału nie ma, cenka adekwatna do wyrobu i potwierdził fakt że o złowieniu bolenia nie decyduje sama przynęta. To samo z tym robalem, za rok będzie kosztowal 15, a skuteczny będzie jak każda inna przynęta tego typu tak więc panowie ostudźcie emocje i łówcie swoje klenie jak łowiliście bez lil bug.

• Like 9

Nakręcanie tematu jak było z thrillem. Pamiętam ile było z nim szumu, jedyny, niezastąpiony, sprzedawany z pod lady za kilkadziesiąt zyla, na allegro chodziły za jakieś kosmiczne pieniądze. Teraz okazało się że szału nie ma, cenka adekwatna do wyrobu i potwierdził fakt że o złowieniu bolenia nie decyduje sama przynęta. To samo z tym robalem, za rok będzie kosztowal 15, a skuteczny będzie jak każda inna przynęta tego typu.

Bo nieszczęśliwym jest łowca, który jedynie w cudowną, sprawczą moc przynęty wierzy ;) 

• Like 2

@wujek  - tak było, byłem wpisany na taką listę, pomijając listy wyborcze, był to drugi z kolei wpis,który nie tylko nie spełnił moich oczekiwań, ale dość mocno podkopał moją wiarę w solidną firmę. :)

Hahahaha @Dagon zapisywałeś się na Thrilla :lol: i co kupiłeś?? Mi to przypomina jak gówniarzem będąc chodziłem kupować papierosy Caro lub Carmeny u szatniarza w nocnym klubie :)

A tak z innej beczki to coście się czepili tego chrabąszcza? Jaki on podobny do Bromby? Bromba jest brzydka a Lil Bug ładny (to oczywiście moje subiektywne odczucie) , nie wnikam co łowniejsze, nie łowię na takie przynęty mam ten przywilej że w moich okolicach są "poważne" ryby nie muszę ścigać karpiowatych na chrabąszcze :lol:

Pozdrawiam

Wiktor

Edytowane przez Wiktor