Hvast Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Moja żona się umiała. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ma może ktoś już jakieś info czy ten smużak jest,był czy będzie w ogóle dostępny...?bo to miał być pod koniec kwietnia.potem w maju a to już czerwiec i jakoś nie widzę ażeby był gdzieś w sprzedaży..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnyhcx Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dzisiaj rozmawiałem z jednym z przedstawicieli Dragona, który zajmuje się dystrybucją Salmo na naszym rynku. Sam nie ma pojęcia, kiedy wobki będą dostępne. Co najciekawsze to jeszcze nie widział ich na oczy więc trochę się dziwię skąd ludziska to mają Edytowane 4 Czerwca 2013 przez xnyhcx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Przy okazji - reklama Salmo http://www.youtube.com/watch?v=Fkb4ytkRCXI&feature=share :D :DSuper !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Super !!! w stylu...Prusakolep pamiętacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ..nie każda reklama musi być smutno-smętna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 ..nie każda reklama musi być smutno-smętna......tragi-komedia to też nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A tu taka ciekawostka : http://www.angling-international.com/efttex-nominee/salmo-lilbug/ Nominowany do Efftex oskara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 szkoda,że tylko w wirtualnym świecie przynęta istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Krystiano- czyli zasadniczo jak większość miszczowskich przynęt ,przy czym ta jak już wejdzie do sprzedaży to jakoś będzie działać, a i cena w normie,w przeciwieństwie do niektórych niby miszczowskich dokonań miszczów lurebulidingu w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Krystiano- czyli zasadniczo jak większość miszczowskich przynęt ,przy czym ta jak już wejdzie do sprzedaży to jakoś będzie działać, a i cena w normie,w przeciwieństwie do niektórych niby miszczowskich dokonań miszczów lurebulidingu w tym kraju tak,co prawda to prawda... może jeszcze zdążą zanim wszelakie żuki,chrząszcze i chrabąszcze nie pójdą na "zimowy odpoczynek"...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Po kiego chwalić się czymś, pokazywać co nie jest gotowe i zapowiadać to niby na sezon 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 no i szczena opada ponad 30 zeta za szt., brawo koledzy świetny marketing.............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 a są podane już gdzieś ceny...?nie mogę tego namierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jeśli rzeczywiście będą kosztowały ponad 30 zł, no to faktycznie "cena w normie" Chyba za dużo wydali na reklamę i stąd ta drożyzna... Za te pieniądze wolę mrówki od tomiego. No chyba, że kilku BEZSTRONNYCH kolegów z forum potwierdzi ich skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 w ogóle to trudno płacić za coś czego jeszcze nie ma... "dostępne,maj 2013" kpina jakaś a jeszcze wcześniej pisali,że od połowy kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nakręcanie tematu jak było z thrillem. Pamiętam ile było z nim szumu, jedyny, niezastąpiony, sprzedawany z pod lady za kilkadziesiąt zyla, na allegro chodziły za jakieś kosmiczne pieniądze. Teraz okazało się że szału nie ma, cenka adekwatna do wyrobu i potwierdził fakt że o złowieniu bolenia nie decyduje sama przynęta. To samo z tym robalem, za rok będzie kosztowal 15, a skuteczny będzie jak każda inna przynęta tego typu tak więc panowie ostudźcie emocje i łówcie swoje klenie jak łowiliście bez lil bug. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nakręcanie tematu jak było z thrillem. Pamiętam ile było z nim szumu, jedyny, niezastąpiony, sprzedawany z pod lady za kilkadziesiąt zyla, na allegro chodziły za jakieś kosmiczne pieniądze. Teraz okazało się że szału nie ma, cenka adekwatna do wyrobu i potwierdził fakt że o złowieniu bolenia nie decyduje sama przynęta. To samo z tym robalem, za rok będzie kosztowal 15, a skuteczny będzie jak każda inna przynęta tego typu.Bo nieszczęśliwym jest łowca, który jedynie w cudowną, sprawczą moc przynęty wierzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Wszystko zgodnie z planem. Napięcie budowane według recepty mistrza Alfreda Hitchcocka. Oby tylko momentem kulminacyjnym nie było ogłoszenie ceny Edytowane 10 Lipca 2013 przez Lepton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) tu nie chodzi o wielkie oczekiwanie na super,mega,magiczną przynętę bo w takie nie wierzę,tu chodzi po prostu o podejście do potencjalnego klienta.... Edytowane 10 Lipca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Pewnie w zaprzyjaźnionym sklepie wędkarskim trzeba podejść do sprzedawcy, konspiracyjnym szeptem poprosić o tajną listę i zapisać się w kolejce oczekujących . Słyszałem takie historie z thrillem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 @wujek - tak było, byłem wpisany na taką listę, pomijając listy wyborcze, był to drugi z kolei wpis,który nie tylko nie spełnił moich oczekiwań, ale dość mocno podkopał moją wiarę w solidną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) @wujek - tak było, byłem wpisany na taką listę, pomijając listy wyborcze, był to drugi z kolei wpis,który nie tylko nie spełnił moich oczekiwań, ale dość mocno podkopał moją wiarę w solidną firmę. Hahahaha @Dagon zapisywałeś się na Thrilla i co kupiłeś?? Mi to przypomina jak gówniarzem będąc chodziłem kupować papierosy Caro lub Carmeny u szatniarza w nocnym klubie A tak z innej beczki to coście się czepili tego chrabąszcza? Jaki on podobny do Bromby? Bromba jest brzydka a Lil Bug ładny (to oczywiście moje subiektywne odczucie) , nie wnikam co łowniejsze, nie łowię na takie przynęty mam ten przywilej że w moich okolicach są "poważne" ryby nie muszę ścigać karpiowatych na chrabąszcze PozdrawiamWiktor Edytowane 10 Lipca 2013 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Kupiłem i mam do dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Kupiłem i mam do dzisiaj .No a bierom na niego?? Że tak z kaszubska zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi