Dagon Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Brali, chociaż z całej wielkiej trójki, Hermes, Thrill i Tender, najłowniejszy okazał się Hermes i on u mnie do dzisiaj podynduje na agrafce, od czasu, do czasu. Thrill, jeśli mam porównać to co obiecywano w sklepach, jaka to kosa, killer, magnes dosłownie na bolenie - to okazał się faktycznie spektakularnym sukcesem, ale marketingowym, bo woblerowym średnim.Powiem tylko, że od tamtej pory to ja już nie czekam na nowości, nieważne jakiej firmy, nie jaram się, jestem cierpliwy i po inauguracji sklepowej jakiegokolwiek sprzętu wędkarskiego daję sobie przynajmniej kilka miesięcy, potem czytam - opinie w necie. Edytowane 10 Lipca 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Powiem tylko, że od tamtej pory to ja już nie czekam na nowości, nieważne jakiej firmy, nie jaram się, jestem cierpliwy i po inauguracji sklepowej jakiegokolwiek sprzętu wędkarskiego daję sobie przynajmniej kilka miesięcy, potem czytam - opinie w necie. I tu się w 100% zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Hahahaha @Dagon zapisywałeś się na Thrilla i co kupiłeś?? Mi to przypomina jak gówniarzem będąc chodziłem kupować papierosy Caro lub Carmeny u szatniarza w nocnym klubie A tak z innej beczki to coście się czepili tego chrabąszcza? Jaki on podobny do Bromby? Bromba jest brzydka a Lil Bug ładny (to oczywiście moje subiektywne odczucie) , nie wnikam co łowniejsze, nie łowię na takie przynęty mam ten przywilej że w moich okolicach są "poważne" ryby nie muszę ścigać karpiowatych na chrabąszcze PozdrawiamWiktorA jakie według kolegi to poważne ryby?Bo dla mnie na przykład boleń około 80 cm to poważna ryba,a takie ryby na chrabąszcze łowiłem.A poza tym widok takiego bolenia,czy dużego klenia zbierającego chrabąszcza z powierzchni to coś pięknego i wywołuje bynajmniej u mnie duży skok adrenaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 A jakie według kolegi to poważne ryby?Bo dla mnie na przykład boleń około 80 cm to poważna ryba,a takie ryby na chrabąszcze łowiłem.A poza tym widok takiego bolenia,czy dużego klenia zbierającego chrabąszcza z powierzchni to coś pięknego i wywołuje bynajmniej u mnie duży skok adrenaliny.To we wspomnianych przez Ciebie wymiarach ryby łososiowate, przy tej wielkości to już raczej trocie chociaż tęczaki tej wielkości też się trafiają a jak zasysają jętkę z powierzchni no to już pełen orgazm z tego też powodu wielu moich Kolegów z Elbląga przyjeżdża na Redę. PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Tomas ma jakieś rekiny w pobliżu widocznie. Edytowane 11 Lipca 2013 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 To we wspomnianych przez Ciebie wymiarach ryby łososiowate, przy tej wielkości to już raczej trocie chociaż tęczaki tej wielkości też się trafiają a jak zasysają jętkę z powierzchni no to już pełen orgazm z tego też powodu wielu moich Kolegów z Elbląga przyjeżdża na Redę. PozdrawiamWiktorTo jeśli masz u siebie takie tęczaki,to w sumie się nie dziwię,że nie łowisz na chrabąszcze .U mnie ten sezon na razie należy do pstrągów więc może bym się kiedyś wprosił do Ciebie na te tęczaki? Tomas ma jakieś rekiny w pobliżu widocznie. Dla Ciebie takie to dziwne,że boleń lubi przegryzc sobie jakiegoś owada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 To miało być do Wiktora, sorki Tomas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirycznynarkoman Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Szkoda że niew tym roku wyszły bo przydałoby się jakieś pozainternetowe źródło smużaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) To miało być do Wiktora, sorki Tomas.No to żeś błysnął Co do tęczaków to zapraszam na prv najlepszy czas to zima W. Edytowane 12 Lipca 2013 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 @wujek - tak było, byłem wpisany na taką listę, pomijając listy wyborcze, był to drugi z kolei wpis,który nie tylko nie spełnił moich oczekiwań, ale dość mocno podkopał moją wiarę w solidną firmę. Doświadczenie zdobywa się nie tylko nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 na dniach mają być.. prawda czy nie? słyszał ktoś?cztery sobie zarezerowawełem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) kiedyś słyszałem,że miały być w połowie kwietnia,ale teraz nie wiem dokładnie,którego roku... a tak poważnie to daj znać w wątku jak już będziesz je miał,może się skuszę pzdr Edytowane 17 Lipca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Są już na portalu aukcyjnym za niecałe 22pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 W Gdańsku w Centrum Wędkarstwa do kupienia za 19pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 i w słynnym F.M też już są... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jestem ciekaw jak pływają, wrzucał ktoś do wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 O 5-7 złociszy za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jestem ciekaw jak pływają, wrzucał ktoś do wody??Wrzucał,wrzucał... Bardzo dobrze latają,fajnie smużą.Miałem mniejszego i większego,niestety nadbrzeżne chaszcze mi je zabrały...Jeśli są w tych cenach o których piszecie,to ja na pewno je kupię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 a można zatopić woblera delikatnie pod lustro wodyczy tylko smużą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypisekNS Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 cześć i ja dziś dwa kupiłem w nowej soli po 19.90 jutro przetestuje łade są ale czy bedą łowne ???zobaczymy (wrazie co zabieram bromby i wobi to zawsze coś chce zjeść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W Art-Rod też już są,cena 19,90zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No! To za kilka dni wątki ze spinningowym białorybem będą pękały w szwach od zdjęć z okazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 masz na mysli wzdregi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi