Skocz do zawartości

SALMO Lil Bug nowość na 2013

wisnia023

Rekomendowane odpowiedzi

Brali, chociaż z całej wielkiej trójki, Hermes, Thrill i Tender, najłowniejszy okazał się Hermes i on u mnie do dzisiaj podynduje na agrafce, od czasu, do czasu. ;)

Thrill, jeśli mam porównać to co obiecywano w sklepach, jaka to kosa, killer, magnes dosłownie na bolenie - to okazał się faktycznie spektakularnym sukcesem, ale marketingowym, bo woblerowym średnim.

Powiem tylko, że od tamtej pory to ja już nie czekam na nowości, nieważne jakiej firmy, nie jaram się, jestem cierpliwy i po inauguracji sklepowej jakiegokolwiek sprzętu wędkarskiego daję sobie przynajmniej kilka miesięcy, potem czytam - opinie w necie.  :D

Edytowane przez Dagon
  • Like 2

Powiem tylko, że od tamtej pory to ja już nie czekam na nowości, nieważne jakiej firmy, nie jaram się, jestem cierpliwy i po inauguracji sklepowej jakiegokolwiek sprzętu wędkarskiego daję sobie przynajmniej kilka miesięcy, potem czytam - opinie w necie.  :D

I tu się w 100% zgodzę :lol:

Hahahaha @Dagon zapisywałeś się na Thrilla :lol: i co kupiłeś?? Mi to przypomina jak gówniarzem będąc chodziłem kupować papierosy Caro lub Carmeny u szatniarza w nocnym klubie :)

A tak z innej beczki to coście się czepili tego chrabąszcza? Jaki on podobny do Bromby? Bromba jest brzydka a Lil Bug ładny (to oczywiście moje subiektywne odczucie) , nie wnikam co łowniejsze, nie łowię na takie przynęty mam ten przywilej że w moich okolicach są "poważne" ryby nie muszę ścigać karpiowatych na chrabąszcze :lol:

Pozdrawiam

Wiktor

A jakie  według kolegi to poważne ryby?Bo dla mnie na przykład boleń około 80 cm to poważna ryba,a takie ryby na chrabąszcze łowiłem.A poza tym widok takiego bolenia,czy dużego klenia zbierającego chrabąszcza z powierzchni to coś pięknego i wywołuje bynajmniej u mnie duży skok adrenaliny.

A jakie  według kolegi to poważne ryby?Bo dla mnie na przykład boleń około 80 cm to poważna ryba,a takie ryby na chrabąszcze łowiłem.A poza tym widok takiego bolenia,czy dużego klenia zbierającego chrabąszcza z powierzchni to coś pięknego i wywołuje bynajmniej u mnie duży skok adrenaliny.

To we wspomnianych przez Ciebie wymiarach ryby łososiowate, przy tej wielkości to już raczej trocie chociaż tęczaki tej wielkości też się trafiają :) a jak zasysają jętkę z powierzchni no to już pełen orgazm :D z tego też powodu wielu moich Kolegów z Elbląga przyjeżdża na Redę.

Pozdrawiam

Wiktor

To we wspomnianych przez Ciebie wymiarach ryby łososiowate, przy tej wielkości to już raczej trocie chociaż tęczaki tej wielkości też się trafiają :) a jak zasysają jętkę z powierzchni no to już pełen orgazm :D z tego też powodu wielu moich Kolegów z Elbląga przyjeżdża na Redę.

Pozdrawiam

Wiktor

To jeśli masz u siebie takie tęczaki,to w sumie się nie dziwię,że nie łowisz na chrabąszcze :) .U mnie ten sezon na razie należy do pstrągów więc może bym się kiedyś wprosił do Ciebie na te tęczaki? :D

Tomas ma jakieś rekiny w pobliżu widocznie. :rolleyes:

Dla Ciebie takie to dziwne,że boleń lubi przegryzc sobie jakiegoś owada?

kiedyś słyszałem,że miały być w połowie kwietnia,ale teraz nie wiem dokładnie,którego roku... ;) :D a tak poważnie to daj znać w wątku jak już będziesz je miał,może się skuszę :rolleyes: pzdr

Edytowane przez krystiano1981r

Jestem ciekaw jak pływają, wrzucał ktoś do wody??

Wrzucał,wrzucał... :) Bardzo dobrze latają,fajnie smużą.Miałem mniejszego i większego,niestety nadbrzeżne chaszcze mi je zabrały...Jeśli są w tych cenach o których piszecie,to ja na pewno je kupię,