suli102 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam Wszystkich czy któryś z forumowiczow używa wyżej wymienionej kamizelki? Interesuje mnie głownie pakownosc i funkcjonalność .Bede wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.Dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Chyba nic lepszego nie znajdziesz . Mam starszy model /ruda/ używana w morzu na lądzie,łódce. Dużo pakownych kieszeni i kieszonek. Z przodu , z tyłu i od wewnątrz! Perforowana struktura od wew. na ramionach powoduje ,że nawet wypchana ciężkimi przynętami nie ciąży.Kilka kamizelek miałem, ale już nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Tylko ta cena 800,00 zł . Nigdy w życiu nie kupię. Nawet jak będę zarabiał 20 tysi/miesiąc. Rozumiem młynek czy multik za ta cenę. Ale kawałek materiału? Przepraszam za off-topa ale nie mogłem sie powstrzymać. Edytowane 8 Lutego 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tylko ta cena 800,00 zł . Nigdy w życiu nie kupię. Nawet jak będę zarabiał 20 tysi/miesiąc. Rozumiem młynek czy multik za ta cenę. Ale kawałek materiału? Przepraszam za off-topa ale nie mogłem sie powstrzymać.Andrzej kupiłem mniej wypasiony model za 400zł i też jest super .Oj tam rozpacz nad rozlanym mlekiem, to inna bajka od pozostałych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suli102 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dziekuje Wszystkim za odpowiedzi kamizelke już zamówiłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
suli102
Witam Wszystkich czy któryś z forumowiczow używa wyżej wymienionej kamizelki? Interesuje mnie głownie pakownosc i funkcjonalność .Bede wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.Dziekuje i Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi