TomCast Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Może zrobił z tego łamanca Ale po co psuć coś co świetnie działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 @mleko jajka sobie z nas robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Miałem na ten post odpisać wcześniej ale jakoś dziwnym trafem mi umknął Łowię na skinery w rozmiarach 10 i 12 bardzo dużo. Faktem jest iż wyrzucam je spinem a nie castem - uważam jednak że wędkarze którzy dość dobrze opanowali casting odległości powinni mieć porównywalne do spina (no może ciut bliższe). Moje osiągi to ok. 30-40 metrowe rzuty , lecz moje doświadczenie wskazuje iż dalej nie zawsze nie znaczy lepiej, czego dowodem może być poniższy szczubeł który zechlał Skinera12 po 10 metrowym rzucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ladny fryzjer <_< Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Zanderix super rybka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 no to czas sprawić spbie skinera gratulacje @zanderix piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Co do @spigot Sa na rynku i nawet czesto Allegro chyba prowadzi.Wczoraj nawet licytowalem Skinnera za 13,50 PLN- nawet tanio za nowego...Zobaczcie sobie, ja mam dwa Skinnery 10 i 12 cm...Mi pasuja.... Co do Salmo- killerem moze bylby Slider 5 cm i Skinner 7 albo Jack 9 cm- to bylby hicior... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Slider 5cm - żadna 40 się mu nie oprze, jakby wprowadzić też 4 cm to i do tych potworów po 30cm można by sie dobrać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Slider 5cm - żadna 40 się mu nie oprze, jakby wprowadzić też 4 cm to i do tych potworów po 30cm można by sie dobrać......@standerus widze ze cie dobry chumor nie opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 poniższy szczubeł który zechlał Skinera12 po 10 metrowym rzucie. Ślepy ze starości był i tyle PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Bo szczupaki to juz takie slepaki, mnie jeden dzis oczko w woblerze zżarł, a sie cwaniak nie zaciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Odgrzewam watek, bo nurtuje mnie problem zwiazany z seria skinnerow. W tym sezonie duzo czasu poswiecilem na ta przynete i tak jak do sk12 nie mam najmniejszych zarzutow to sk15 troszke mnie zawodzi. Chodzi tu o skutecznosc bran. Wczoraj wyjalem tylko 3 szczupaki na okolo 10 bran na ta przynete, kiedy sk12 wykazal sie prawie 100% skutecznoscia jednak przy zdecydowanie mniejszej ilosci bran. I teraz sie zastanawiam, czy tylko wielkosc przynety czy moze kotwice. Postanowilem wiec przezbroic sk15. Czy ktos z was juz to robil, a jesli tak, to jaki to ma wplyw na prace? Dodam jeszcze ze lowie tymi wobkami glownie z powierzchni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @lukoja zakladalem do 15-tek mniejsze i bardzo ostre kotwice, na dwoch kolkach lacznikowych, zacietych ryb jak by troche wiecej, choc moze to tylko takie subiektywne wrazenie, bo skinner to dosyc specyficzna ale cholernie skuteczna przyneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zalozylem wczoraj wieksze. Niestety ma to wplyw na prace przynety. Duzo wolniej sie wynurza i jakby wykladanie na boki zostalo troszke przytlumione. Chyba jednak wroce do poprzedniego ustawienia. @pitt, a do jakiego rozmiaru zszedles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 zalozylem nominalnie o rozmiar mniejsze, gamakatsu i czarne VMC vanadium, te dwa modele sa jednak troche mniejsze niz reszta swiata, wiec pasowalo dokladnie, poza tym jedne i drugie sa z cienkiego drutu i piekielnie ostre, na prace przynety nie mialo to wiekszego wplywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @pitt, dziekowac i pozdrawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 na zdrowie lepiej bys napisal jakis artykul o lowieniu zebaczy na muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Niii pitt, ja dopiero drugi sezon lapie i to na dosyc specyficznej wodzie, wiec moje obserwacje i wnioski nie beda miarodajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi