Skocz do zawartości
  • 0

Problemy ze stroną w dniu 15.08.2023

admin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zniknęliście nawet z DNSów ?

Nie. Tylko serwerownia cała została odcięta. Dlatego nie było żadnego odzewu ze strony serwera (efekt tak jakby całkowicie odcięto maszyny więc nie odpowiadały).

Prawdopodobnie i tak będziemy odtwarzać z backupu całość ponieważ widzimy, że jedna tabela z użytkownikami się zepsuła (część kont zostało usuniętych).

• 0

Remek prowadzi działania żeby odzyskać utracone konta wraz z wpisami użytkowników.

Może to oznaczać, że ostatnie 2 dni historii forum nie zostaną przywrócone (odtworzenie z kopii z ostatniego poniedziałku), ale zawartość merytoryczna wpisów użytkowników jest dla nas kluczowa.

• Like 2

• 0

Chyba udało się ogarnąć temat :)

Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta :( Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które tworzyły u nas treści od kilku lat a tymi co zarejestrowali się od soboty (te konta się ulotniły).

Za problemy oczywiście przepraszamy. Miłego użytkowania.

• Like 6

• 0

Chyba udało się ogarnąć temat :)

Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta :( Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które tworzyły u nas treści od kilku lat a tymi co zarejestrowali się od soboty (te konta się ulotniły).

Za problemy oczywiście przepraszamy. Miłego użytkowania.

:good:

• Like 2

• 0

Na kompie jeszcze nie sprawdzałem.

Problem mam na telefonie. Hasło mam zapisane.

Klikam tylko zaloguj i z automatu wpisuje login i hasło i loguje. Ale jak dłużej nie korzystam albo "wyczyszczę" telefon, to muszę się logować od nowa. Do tej pory tak nie było

• Like 1

• 0

Na kompie jeszcze nie sprawdzałem.

Problem mam na telefonie. Hasło mam zapisane.

Klikam tylko zaloguj i z automatu wpisuje login i hasło i loguje. Ale jak dłużej nie korzystam albo "wyczyszczę" telefon, to muszę się logować od nowa. Do tej pory tak nie było

Pewnie jakies dodatkowe obostrzenia po ktoryms tam updacie. 

• Like 1