admin Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Cześć,słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkcjonowanie serwerów. Działamy dalej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Widzę, że część kont została utracona. Niektórzy użytkownicy nie będą mogli się zalogować.Sprawdzamy jakie mamy możliwości naprawy tej sytuacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matysznak Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zniknęliście nawet z DNSów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zniknęliście nawet z DNSów ?Nie. Tylko serwerownia cała została odcięta. Dlatego nie było żadnego odzewu ze strony serwera (efekt tak jakby całkowicie odcięto maszyny więc nie odpowiadały).Prawdopodobnie i tak będziemy odtwarzać z backupu całość ponieważ widzimy, że jedna tabela z użytkownikami się zepsuła (część kont zostało usuniętych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 A ja się wczoraj pierwszy raz w tym roku naklikałem w klawiaturę i nagle zonk - wszystko poszło się paść ... Dobrze , że @Rheinangler i @_Patryk1125_ zniknęli chwilowo i przypadkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Loqovy Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Niestety, moje konto padło- Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Remek prowadzi działania żeby odzyskać utracone konta wraz z wpisami użytkowników.Może to oznaczać, że ostatnie 2 dni historii forum nie zostaną przywrócone (odtworzenie z kopii z ostatniego poniedziałku), ale zawartość merytoryczna wpisów użytkowników jest dla nas kluczowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Loqovy Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 [...] zawartość merytoryczna wpisów użytkowników jest dla nas kluczowa.Dla mnie także. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Dla nas też bardzo Maćku . Nie wiedziałem , że Ciebie też ten problem dotyczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Niestety, moje konto padło- Maciej_K Spróbuję je podlinkować dzisiaj wieczorem do starego konta. Może się uda.Spokojnie - na razie mam kilka pomysłów jak to przywrócić ale czekam na naszą administrację by odtworzyli zawartość. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Chyba udało się ogarnąć temat Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które tworzyły u nas treści od kilku lat a tymi co zarejestrowali się od soboty (te konta się ulotniły).Za problemy oczywiście przepraszamy. Miłego użytkowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Chyba udało się ogarnąć temat Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które tworzyły u nas treści od kilku lat a tymi co zarejestrowali się od soboty (te konta się ulotniły).Za problemy oczywiście przepraszamy. Miłego użytkowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Dobrywieczor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Za każdym wejściem z tel. muszę się logować. Opcja zapamiętaj zaznaczona.Błąd u mnie czy na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzczupakRzeczny Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Za każdym wejściem z tel. muszę się logować. Opcja zapamiętaj zaznaczona.Błąd u mnie czy na stronie?U mnie działa normalnie i w Tapatalk’u też. Wyczyść może ciasteczka i spróbuj jeszcze raz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czarny1 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Za każdym wejściem z tel. muszę się logować. Opcja zapamiętaj zaznaczona.Błąd u mnie czy na stronie?na stacjonarnym mam dokładnie ten sam problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 na stacjonarnym mam dokładnie ten sam problem:( Ustawienia u Ciebie w przegladarce. Nie zapamietuje twojego loginu i hasla.U mnie dziala na dwoch kompach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Ciasteczka wyczyszczone i nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wesol Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 I'm back 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Ciasteczka wyczyszczone i nic to nie dało. Jaka masz za przegladarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Chrome Pewnie masz to wylaczone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Umnie to samo na Firefoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Na kompie jeszcze nie sprawdzałem.Problem mam na telefonie. Hasło mam zapisane.Klikam tylko zaloguj i z automatu wpisuje login i hasło i loguje. Ale jak dłużej nie korzystam albo "wyczyszczę" telefon, to muszę się logować od nowa. Do tej pory tak nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Na kompie jeszcze nie sprawdzałem.Problem mam na telefonie. Hasło mam zapisane.Klikam tylko zaloguj i z automatu wpisuje login i hasło i loguje. Ale jak dłużej nie korzystam albo "wyczyszczę" telefon, to muszę się logować od nowa. Do tej pory tak nie było Pewnie jakies dodatkowe obostrzenia po ktoryms tam updacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Problem pojawił się wraz z naprawą forumMam to samo Potrafi nawet wylogować jak kliknę "wstecz" Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkcjonowanie serwerów. Działamy dalej.
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
4
3
Popularne dni
18 Sie
13
16 Sie
9
20 Sie
6
24 Sie
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Artech 7 odpowiedzi
admin 5 odpowiedzi
DelTor0 4 odpowiedzi
wesol 3 odpowiedzi
Popularne dni
18 Sie 2023
13 odpowiedzi
16 Sie 2023
9 odpowiedzi
20 Sie 2023
6 odpowiedzi
24 Sie 2023
4 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Chyba udało się ogarnąć temat Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które
admin
Cześć, słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkc
admin
Spróbuję je podlinkować dzisiaj wieczorem do starego konta. Może się uda. Spokojnie - na razie mam kilka pomysłów jak to przywrócić ale czekam na naszą administrację by odtworzyli zawartość.
Opublikowane grafiki
54 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi