Skocz do zawartości
  • 0

Problemy ze stroną w dniu 15.08.2023

admin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na kompie jeszcze nie sprawdzałem.

Problem mam na telefonie. Hasło mam zapisane.

Klikam tylko zaloguj i z automatu wpisuje login i hasło i loguje. Ale jak dłużej nie korzystam albo "wyczyszczę" telefon, to muszę się logować od nowa. Do tej pory tak nie było

U mnie dokładnie tak samo.

• Like 1

• 0

W Chromie trzeba wyczyścić ciasteczka i zapamiętane ustawienia strony. Szukamy w ustawieniach: Prywatność i bezpieczeństwo - Pliki cookie i inne dane witryn - Zobacz wszystkie dane witryn i ich uprawnienia - odnajdujemy jerka i usuwamy wszystko. U mnie pomogło.

• Like 1

• 0

W Chromie trzeba wyczyścić ciasteczka i zapamiętane ustawienia strony. Szukamy w ustawieniach: Prywatność i bezpieczeństwo - Pliki cookie i inne dane witryn - Zobacz wszystkie dane witryn i ich uprawnienia - odnajdujemy jerka i usuwamy wszystko. U mnie pomogło.

u mnie też pomogło - dzięki:)

• Like 1

• 0

U mnie problem z ciągłym logowaniem się na stronę rozwiązał się sam z siebie. Po prostu odpaliłem stronę i nie musiałem się logować, bo strona zapamiętała dane logowania.
Ewentualnie można usunąć w ustawieniach przeglądarki (Firefox) zapamiętane dane logowania, po czym wklepać je na nowo przy logowaniu i zapisać. Pozdrawiam.

• 0

Cześć, Czy są jakies problemy z certyfikatem SSL?

Strona logowania jest po http i jakoś tak mi się wydaje że dziwne rzeczy się tu dzieją.

Nie ma automatycznego przekierowania na https a wg powinno być przynajmniej na stronach z formularzami ...

Nie mam pewności czy to tak wcześniej działało czy jakiś problem po awarii.

btw. jeśli coś trzeba w tym temacie to spróbuję pomóc

Edytowane przez hanz