admin Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Cześć,słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkcjonowanie serwerów. Działamy dalej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Problem logowania zniknął wraz z listą urodzinTeraz problem może powrócić wraz z listą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Lista wróciła, problem nie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ugly Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Ja tak mam do dzisiaj Ja również ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Pojawiają się nowe problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkcjonowanie serwerów. Działamy dalej.
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
4
3
Popularne dni
18 Sie
13
16 Sie
9
20 Sie
6
24 Sie
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Artech 7 odpowiedzi
admin 5 odpowiedzi
DelTor0 4 odpowiedzi
wesol 3 odpowiedzi
Popularne dni
18 Sie 2023
13 odpowiedzi
16 Sie 2023
9 odpowiedzi
20 Sie 2023
6 odpowiedzi
24 Sie 2023
4 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Chyba udało się ogarnąć temat Sprawdźcie proszę. Konta powinny wrócić. Niestety nowo zarejestrowani od soboty muszą utworzyć nowe konta Przepraszam bardzo ale musiałem wybierać między osobami, które
admin
Cześć, słyszałem "na mieście", że jerkbait.pl zamknęli. Nic z tych rzeczy. W dniu wczorajszym w serwerowni, w której mamy zlokalizowany serwer nastąpiła awaria klimatyzacji, która miała wpływ na funkc
admin
Spróbuję je podlinkować dzisiaj wieczorem do starego konta. Może się uda. Spokojnie - na razie mam kilka pomysłów jak to przywrócić ale czekam na naszą administrację by odtworzyli zawartość.
Opublikowane grafiki
54 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi