trimer Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam mam problem z woblerami łamanymi a dokładnie chodz mi o to w jaki prawidłowy sposob połaczyc 2 czesc wobka zeby dobze pracował z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Taki poglądowy szybki szkic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a jak wezmie wieksza rybka to ten stelaz sie nieobruci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a jak wezmie wieksza rybka to ten stelaz sie nieobruci Mi się nigdy nie przytrafiło coś takiego i nie słyszałem. Wklejam raczej na żywicę. Czasem na jakieś super glue czy podobne i tez jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wszystko jest możliwe. Nawet "firmówki" czasem nawalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Witam wybacz obcy że na twojej grafice maluję pamiętaj kolego gdy środkowe oczko opadnie korpus musi tworzyć jedność czyl góra musi być tej samej wysokości , korpus ma wyglądać jak przed rozcięciem Edytowane 28 Października 2012 przez mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A ja myślę nad całkiem innym sposobem złączania segmentów.Chodzi mi po głowie jakaś taśma , która zastąpiła by oczka z drutu.Tylko nie mogę trafić na materiał , który by mógł dać radę. Wtedy to już tylko wyobraźnia mnie krępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Też myślałem o jakieś taśmie - popatrz za wężami drewnianymi - zabawki dla dzieci - mój syn ma takiego, ale nie chce oddać .Tam jest wielosegmentowy tułów połączony właśnie taśmą. Może jakieś paski samochodowe mocujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) A co z lakierowaniem przy taśmie? Edytowane 31 Października 2012 przez wobler129 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja nie widzę problemu.jest trochę pracy przy tym.woby lepiej łączyć pojedyńczo.mój wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 fajny bardzo ladnie wyglada troche przypomina mi dziedzieca zabawke ^^ duzo dlubaniny pewnie było ile ma cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Policz sobie - kratka ma 5mm Pytam o lakierowanie i tasiemki - bo sam o tym kiedyś myślałem, ale zrezygnowałem. Po zalakierowaniu takiej tasiemki - kilkukrotnym - byłaby mega przesztywniona... A w tkaninę lakier by wsiąknął więc nie wiem jak by to później oczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 hyh rzeczywiscie ... ale jestem glupi ' policzyłem !!! prawie 16 cm ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A co z lakierowaniem przy taśmie? jeżeli to miałby być 2-częściowy wobler to można by lakierować najpierw przód wobka a po lekkim obeschnięciu lakieru następnie dupkę - ja tak lakieruję dwuczęściowe łączone na oczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Z tym nie ma problemu Ale swimbaity po 3-4-5 części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 spokojnie.kolega najpierw chce zrobić z 2 części.ja też tak zaczynałem.przy tym na zdjęciu moja cierpliwość prawie się skończyła ale wytrzymałem.samo gięcie drutów to ponad 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Moje pierwsze łamańce .Zasada tak jak to Obcy pokazał i wiem że przez wklejony stelaż nie ma prawa nic się wydarzyć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi