hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Wpadły mi do kolekcji dwa multiki: Antares i Aldebaran BFSJeden chcę sobie zostawić drugi sprzedać.Nie znam się. Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Do jakich gramatur ma być? Aldek to bfs maks 10-15g od biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 To juz wszystko jasne Mam fajna wedke pod sandacza i myslalem, zeby ja sparowac.W takim razie pewnie Antares bedzie znacznie lepiej pasowac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 To juz wszystko jasne Mam fajna wedke pod sandacza i myslalem, zeby ja sparowac.W takim razie pewnie Antares bedzie znacznie lepiej pasowac.Zdecydowanie Aldka zajedziesz lada moment przy sandaczowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilslimak Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) To juz wszystko jasne Mam fajna wedke pod sandacza i myslalem, zeby ja sparowac.W takim razie pewnie Antares bedzie znacznie lepiej pasowac.Zdecydowanie tak. Aldi raczej pod okonia czy klenia. Mam go na kiju do 10g i jest super. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez kamilslimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 To nie jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi