Gazdzior Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam Czy ktoś z Was orientuje się ile waży kopyto 6 (15cm) relax'owskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Weglug mojej wagi kuchennej nie cale 30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Pewnego razu w pobliskim sklepie kupiłem 8cm Kopyto Relax w takim kolorze: . Niestety teraz gdy chcę dokupić więcej nie mogę ich znaleźć,chodzi mi dokładnie o ten kolor co na zdjęciu,mam do niego sentyment. Jeśli miałbym go opisać to określiłbym go jako jaskrawa marchewka p?łł przeźroczysta ze srebrnym brokatem w środku. Mo?źe ktoś ma chocia?ź w pudełku kopyto w tym kolorze to poproszę o zdjęcie dobrej jakości,pomo?źe w dalszej identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ze strony producenta wynikałoby, ?źe na zdjęciu masz ten kolorek, oczywiście jeśli to ten model kopytka, niestety fotka nie daje pewności: RKBLS3-S073 – KORPUS : POMARAŃCZOWY –SREBRNY BROKATalbo ten:RKBLS3-S121 – KORPUS : PRZEZROCZYSTY POMARAŃCZOWY - HOLOGRAM Najlepiej sam poszperaj i dopasuj:http://www.relaxlures.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Szperałem ju?ź na ich stronie i jedyny kt?łry był podobny to S073 ale on nie jest przeźroczysty,ten S121 to ju?ź zupełnie inny odcień. Najlepiej by było gdyby ktoś miał taką gumę i zrobił zdjęcie,albo skierował mnie do sklepu w kt?łrym ją kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 O! Takie coś: http://allegro.pl/relax-diament-shad-12-5-cm-usa-hit-nowosc- tanio-4-i2162328961.html Wie ktoś gdzie kupić Kopyto 8cm w tym kolorze? Jakiś sklep internetowy? ps. od razu zaznaczę ?źe allegro pod hasłem kopyto przetrzepałem od pierwszej do ostatniej strony,i nie znalazłem w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 To musi być kolor S121 - nie ma innej mo?źliwości dopasowania koloru dla Diamond Shada z linku. Mo?źe fotka kopytka na zrelaksowanej stronie po prostu przekłamuje odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Mo?źliwe... ale jeśli to faktycznie kolor strasznie przekłamany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 .hej.ja widziałem te gumy w 2 bardzo podobnych kolorach.oba były przezroczyste pomarańczowe z brokatem,ale jedne patrząc pod światło były pomarańczowe a drugie takie fioletowo-czerwone jak bardzo dojrzała malina,więc lepiej kupic w sklepie.ja nazywam je wscieklizny i były bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tak te malinowe te?ź są podobne, widziałem je u mnie ale nie o nie mi chodzi. Dziś byłem w sklepie i widziałem przynętę Relaxa dokładnie w kolorze jakiego szukam. Ripper ciut większy ale chodzi o kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Z tego co widzę na etykietce jest to kolor 122,czyli wychodzi na to ?źe kolor kt?łrego szukam to będzie ten 121. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dziś dotarły poszukiwane kopyta.Dla wszystkich zainteresowanych wklejam fotkę. I tym samym potwierdzam ?źe poszukiwany kolor to S121. Dzięki chlopaky za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 a co i gdzie będziesz tym S121 kusił? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Sandacze to czasami lubią... Ale chyba ja bardziej lubię ten kolor A gdzie,to gł?łwnie Wisełki,te bie?źące i te martwe. Oraz Motława,ale tam to bardziej rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://www.pike-attack.de/shop/index.php/cat/c190_Xtra-Soft- Nature---Renosky.htmlKoledzy, czy wiecie gdzie można w PL nabyć właśnie te gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Spróbuję się czegoś dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To nie są przynęty Relaxa. Fakt identyczne ma Relax w ofercie, ale w wielkości 9. Producent tych gum to Renosky http://www.renoskylures.com/Merchant/merchant.mv?Screen=PROD &Store_Code=RLI&Product_Code=3RSS6.0+BO&Category _Code=SURI60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 W Polsce raczej ciężko będziesz miał. Raz na jakiś czas pojawiają się na allegro. Na niemieckim ebayu można je dostać: http://www.ebay.de/itm/Kopyto-Relax-Xtra-Soft-Nature-16cm-Ri pper-Print-Renosky-/180963527491?pt=DE_Sport_Angelsport_K%C3 %B6der_Futter&var&hash=item2a22444b43&_uhb=1#ht_ 1154wt_699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 U mnie są 6 po 2,50euro.Kolory : 1. Hot Pink2. Natural Perch3. Natural Shad4. Brown Trout5. Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A inne rozmiary są dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Te renosky fotoprint super shad mają jeszcze 12,5cm za 1,75e.Mają też Renosky zwykłe fotoprint shad 7,5cm za 95c i 12,5 za 1,75.Renosky Livebait za 2,95e (15cm). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) witam, może ktoś z was doradzić gdzie można dostać całą game kolorów oraz wielkości w/w przynęt??? http://www.relaxlures.com/pl/ dzwoniłem tam ale sprzedaż jest tylko dla hurtowni,dostałem adres sklepu www,ale niestety był biedny Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tu szukałeś? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/twistery-rippery-kopyta-relax-g5-a21-p32.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi