MZieli10 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Używam Diamondów na zmianę z Renokillerami. Wolę te drugie mimo twardszej gumy, a może właśnie dlatego. Jesiennym szczupakom raczej nie robi różnicy. Guma pięknie pracuje na lekkiej główce przy leniwym prowadzeniu. Najlepszy jest oryginał, mam jeszcze 3 ale nie używam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Diamond 2'5 3" i 5". Wszystkie bardzo sobie chwalę. 5" na główce 5 g też daje radę. Mniejsze na okonia. Mimo, że przynęt jest od ch... i używa się ciekawostek to do Diamonda zawsze wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam,Cały czas używam pewnych klasyków od Relaxa i dla mnie łowią niezmiennie od lat. Kończą mi się pewne kolory klasycznego kopytka 5cm i chciałem zrobić zapasy a tutaj w internetach oferta jest tak skromna, że wygląda to jakby handel tymi klasykami się kończył. Dalej macie w pudełkach Relaxy czy chętniej siegacie po inne gumy? Skąd taka bieda z dostępnością w sklepach? Wspomniane kopytko 2'' w katalogu ma kilkaset kolorów a w sklepach może kilkanaście. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez Warciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dla mnie Relax to gumowe przynęty nr 1 i zawsze tak zostanie, dlatego przy malejącej dostępności w sklepach zakupiłem odpowiedni ich zapas i do końca życia mi wystarczy. Nie chcę innych, w te wierzę i te łowią mi ryby. Popatrz tu, trochę tego mają : https://directlures.com/kategoria-produktu/przynety/swimbaits/kopyto/kopyto-2-5cm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dla mnie Relax to gumowe przynęty nr 1 i zawsze tak zostanie, dlatego przy malejącej dostępności w sklepach zakupiłem odpowiedni ich zapas i do końca życia mi wystarczy. Nie chcę innych, w te wierzę i te łowią mi ryby. Popatrz tu, trochę tego mają : https://directlures.com/kategoria-produktu/przynety/swimbaits/kopyto/kopyto-2-5cm/ Dzięki, ale widzę, że tam oferta też licha, nie ma kolorów, które szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 to zdradź, jakich szukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 2'' w kolorach S091, S101, S315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Napisz do nich, gumy robią robotę.Kiedyś tez potrzebowałem kolor kingshad 4" 059, napisałem @ i się znalazły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 To kolejne potwierdzenie - ryby biorą na to, na co łowisz i w co wierzysz Osobiście na tych kolorach nawet bym oka nie zawiesił, a co dopiero łowił na nie. Mam innych faworytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 To kolejne potwierdzenie - ryby biorą na to, na co łowisz i w co wierzysz Osobiście na tych kolorach nawet bym oka nie zawiesił, a co dopiero łowił na nie. Mam innych faworytów.Nie do końca tak jest, że trzymam się tylko tych kolorów bo bardzo sprawdzają mi się tez naturalne, szczególnie jesienią na mojej wodzie natomiast te co wymieniłem po prostu mi się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Nie do końca tak jest, że trzymam się tylko tych kolorów bo bardzo sprawdzają mi się tez naturalne, szczególnie jesienią na mojej wodzie natomiast te co wymieniłem po prostu mi się skończyły. To wstaw zdjęcia tych poszukiwanych. W lokalnych sklepikach jest tego sporo. Tylko tam nikt nie posługuje się numeracją. Podstawowa zasada : Zobaczysz, wskazujesz palcem i masz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Relax w użyciu ale wydaje się że Mann's jest skuteczniejszy. Od 3 lat na białego predatora 3 z niebieskim grzbietem złowiłem więcej szczupaków niż na inne wszystkie gumy razem. Ale to tak jest jak się wierzy w przynętę Z kolei Relax Kopyto 3 żółte z czerwonym grzbietem to pewniak na wiele odcinków rzeki Łyny gdzie często łowię. Seledyn z czarnym grzbietem nadal skuteczny na ołowianą zimną wodę i zedy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 2'' w kolorach S091, S101, S315Pewnie już tam szukałeś, ale dla pewności podam: https://zadzior.pl/pl/c/Gumy-Relax/270Duży wybór, ale czy w Twoich kolorach - to już musisz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Pewnie już tam szukałeś, ale dla pewności podam: https://zadzior.pl/pl/c/Gumy-Relax/270Duży wybór, ale czy w Twoich kolorach - to już musisz sprawdzić. No własnie o tym sklepie tez pisałem, żaden wybór, 23 kolory z kopyta 2'' to kropla w morzu oferty producenta. Ale napiszę po prostu do Relaxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Niestety, mała oferta w sklepach znikąd się nie wzięła. Tak, kiedyś podstawa, dalej pewnie łowne. Ale po drodze dobra robota marketingowa Savage Geara, Westina, Keitech zawsze dobry, Mikado full nowości....A Relax stworzył tysiące kolorów, których potem nie powtarza to weź tu współpracuj.A Manns to Manns, te same kolory, powtarzalność, łowność. To się chce mieć na sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 „Wychowałem” się na relaksacja i wciąż je lubię, ale zgadzam się, ze w pewnym momencie konkurencja im uciekła marketingowo. Relaksy są skuteczne, ale (gadżeciarskiej) rynek wędkarski pragnie „nowości” i tu jest pies pogrzebany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zadzwoniłem na numer ze stronki diectlures i powiedziano mi, że na stronie sa kolory dostępne od ręki a jak powiem czego szukam to sciągną z głównego magazynu jak będą tam mieli dany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Cześć, mojego koloru którego szukałem ze dwa lata temu nie znaleźliTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Skoro w tych czasach robi się kopie w zasadzie każdej gumy to czemu by nie zagadać z tymi co tworzą odlewy? Wtedy każdy kolor do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 „Wychowałem” się na relaksacja i wciąż je lubię, ale zgadzam się, ze w pewnym momencie konkurencja im uciekła marketingowo. Relaksy są skuteczne, ale (gadżeciarskiej) rynek wędkarski pragnie „nowości” i tu jest pies pogrzebany.Ale nie tylko kopyta są łowne, Relax ma nowsze gumy, które pracują o wiele ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Np. Bass jako tańsza wersja Keitecha czy Daiwy Tournament D'Fin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Cześć, mojego koloru którego szukałem ze dwa lata temu nie znaleźliTomekMi 2 z 3 znaleźli także super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Panowie, ktoś wie jaka masę ma twister 6"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Np. Bass jako tańsza wersja Keitecha czy Daiwy Tournament D'Fin.To zupełnie inne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 To zupełnie inne przynętyZgadzam się, bass ma zupełnie inną pracę niż keitech, szczególnie widoczne przy 5"????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi