Pawlik21 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No fakt ja artysta nie jestem ale za to Pana są takie że w ramkę i na regał bo szkoda do wody wrzucić.Ale tak jak Pan mówi to dla oka ale i dla ryb bo kolor to jedno a odpowiednia praca to drugie ha ha coś wiemy na ten temat co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mustangi w powijakach Kilka dodatków i przez weekend będą gotowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ho ho ho fajne kolory ,napisz czemu takie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Pstrąg jak każdy kanibal lubi małe pstrągi.Kielbik natomiast lubi zamieszkiwac górskie potoki,strzebla to wiadoma sprawa no i coś ala sliz tez związane z górskimi potokami ha ha. Edytowane 28 Lutego 2014 przez Pawlik21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Chodziło mi o kolory :-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kolorki ładne. I w ogóle - swojskie i jakieś własne to malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 A ja myślałem w odwrotnym znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cztery pierwsze od góry, bardzo dobre kolory pod pstrąga. U mnie by się sprawdziły na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 U mnie tez się sprawdzają Dla tego robię ich najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Panie Tomku kolorki takie bo klient takich sobie życzył. A też dla tego że najczęściej się sprawdzają w moich wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Robota idzie aż wióry lecą ha ha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzikus na cykadke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Piękna rybka Tomku oby jak najwięcej takich się trafiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Robota idzie i w końcu konkretna forma teraz będzie z górki na pazurki ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nowy wzór skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No, to przyjeżdżaj. Rzeka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pierwsze testy już za nimi ale nic wielkiego.Czeka do następnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wyglądają obiecująco.Wczoraj rano, namierzyłem pięćdziesiątaka. Pogonił za woblerem bez pobicia na ok. 4-5m i zniknął.Chodziłem "po niego" wieczorkiem ale już się nie pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pewnie przez to ze woda tak opada.Albo się napadł i odpoczywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pewnie przez to ze woda tak opada.Albo się napadł i odpoczywał A ja myślę, że to ten sam, co wówczas, jak się spotkaliśmy. Z tej samej miejscówki w każdym razie. Może jeszcze wobka pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Prawdo podobnie tak jak Pan pisze zapamiętał już woblera i omija go lecz nie bezinteresownie :)Jak jest namierzony to tylko kwestia czasu i dobrania odpowiedniej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Małe malowanko w ramach wolnego czasu którego brakuje Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Pawlik21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Niezłe stadko, czekamy na fotki z wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Z ostatniego wypadu , kolejna piękna ryba i po raz kolejny na Pawła woblera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nic innego nie pozostaje jak pogratulować łowcy.Piękny kleń gratki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi