Hvast Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Piękne te twoje woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 około 8cm i o wadze +- 15gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Nie zbyt wielkie rybki ale coś tam z testowania jest Zdjęcia rybek usunięte, zapoznaj się proszę z zasadami umieszczania zdjęć ryb na forum. Edytowane 28 Lipca 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Niezła robótka ,praca wobka na filmiku :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dziękuje za dobre słowa Kielo Z całego serca mogę przyznać że to zasługa szanowanego w gronie rękodzielnika i Mistrza "SS" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pełen szacun stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To on stał się dla mnie Mistrzem i mentorem w produkcji woblerów z dwóch połówek.Po kilkunastu wizytach w jego warsztatowym zaciszu,godzinnych rozmowach postanowiłem to wszystko przelać z teorii w praktykę a o to tego początki na początek nowego rozdziału w produkcji.Choć prace trwają już od kilku miesięcy to zacznę od pierwszych etapów produkcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Super heheheheheh :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ciąg dalszy postępu z połówkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 O kurcze :-) ale żeś narobił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Kielo robi się bo sezon za pasem ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Krąpiki w powijakach i koniec co raz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 31 sztuk ,ładnie żeś naklepał ,taką samą pracę mają?Jaką ,napisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ogólnie będzie 50 krąpików i trzy większe.takie jak ten jeden na foto.Praca jaką mają prace ha Myślę że bardzo odpowiednią do tego typu woblera lustereczko,prawo,lewo,myki tryki i będzie się działo Bo co tu więcej pisać haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A jaki rodzaj pracy V,Y,X i czy drobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Myślę że o tej pracy mogła by się wypowiedzieć tylko jedna osoba i myślę że dobrze wiemy kto hahaA co do pracy to opisuję ją następująco Y-(DLM) i dodawać chyba nic nie trzeba ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) No nie nic tu już dodawać nie trzeba :-)Fajnie bardzo fajnie :-) Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Fajnie to dopiero będzie jak zima się skończy i rybki będą brały ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ostatnio jakoś brak czasu na roboty ale co raz bliżej końca Pozostałych 18-ście czeka na inspirację i chwilę wolnego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 moze jakiegoś brudasa???? strzebla / kiełb albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A płytko schodzące będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Te akurat będą płytko schodzące myślę że około 1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Króciutki sterek ale kąt duży myślisz że 1m nie więcej?A takie do 50cm robisz krąpiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie aż takich to jeszcze nie robiłem.Myślę że więcej nie choć mogę się mylić,bo ster dość wąski i krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi