warciak Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 WitamKoledzy jakie okulary polaryzacyjne polecacie mam zamiar coś sobie sprawić ale kierowanie się tylko ceną i opisami dystrybutorów mija się z celem z góry dzękuje za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2255& ;prevloaded=1&&start=0 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=841& prevloaded=1&&start=0 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 pytanie???jakie symbole mają okulary jaxona z szybkami za szkła a nie plastiku bo są różnie opisywane i nie chcę szczelić gafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tez chce kupic sobie dore okulary na ryby zeby patrzec pod wode. Dernerwuje mnie sytuacja kiedy slonce swiecia jak oszalajr a ja nie widze potencialnego zaczepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 koledzy niewiem jaką różnice mają okulary ściemnające i rozjaśniające większość jest opisana jedną lub drugą nazwą ale nie jest wytłumaczone do czego są ściemniające a do czego rozjaśniające jeżeli ktoś jest w temacie to proszę o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wydaje się że na potrzeby większości na forum to raczej ściemniające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Gdy woda jest w cieniu albo jest dosyć ciemnawo to oczywiście okulary rozjaśniające. Gdy nasłonecznienie jest mocne to wtedy dopiero zakładam ściemniające. Czyli wszystko zależy od typowych warunków. Osobiście lubię gdy jest jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @warciak Wydaje mi się, że używanie jednych bądź drugich jest podyktowane przez warunki oświetleniowe nad wodą. I tak - przyciemniające w silnym słońcu, w tzw. lampie, w pełni dnia. Rozjaśniające natomiast, gdy łowisz w krzaczorach, pod baldachimem gałęzi, podczas szarówki, dużego zachmurzenia. Specjalistą nie jestem, ale to tak na mój gust Ps.Widzę, że Sławek mnie już ubiegł w odpowiedzi, ale nasze zdania się pokrywają, więc teraz masz już najprawdziwszą prawdę w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 no to na warte będą rozjaśniające co nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arhuku Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @warciak Znam Twój dylemat aż za dobrze z autopsji. Nie mam zielonego pojęcia jak wygląda Warta w Twoich okolicach, więc Ci nie odpowiem. Ja mam tylko przyciemniające i w sumie jest ok, chociaż pod wieczór muszę łowić bez. W pochmurne dni nie narzekam. Osobiście mogę Ci polecić serię Loop Polaroid - testowane nie tylko przeze mnie, ma je kilku moich znajomych i jak dotychczas nikt nie narzekał. Wystarczy, że będziesz pamiętał o jakimś twardym futerale i powinny Ci długo posłużyć. Link do tych okularów: http://www.taimen.com/mt/index.php?cPath=64_303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warciak
Witam
Koledzy jakie okulary polaryzacyjne polecacie
mam zamiar coś sobie sprawić ale kierowanie się tylko ceną i opisami dystrybutorów mija się z celem
z góry dzękuje za opinie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi