guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A jaka ma być przerwa na ssących? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Czy to prawda, że Certate i Infinity q są nieszczelne i na deszczu zaczynają mieć brzydką pracę? Jak dostaną wody a @Guzu wspomniał, że szczelne nie są, wygląda to tak średnio ale na bank się nie zacinała mimo, że w środku smar z "solanką" wymieszany. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam dwie Infinity zwyczajną i nadzwyczajną XP i jakoś nic się nie zacina , nie trzeszczy i zupełny brak luzówJednie jak naczytałem się tego Jerkbaita to rolki prowadzące zaczynają szumieć, powaga Osobiście zauważyłem, że w ciągu pierwszego miesiąca użytkowania większość kołowrotków zaczyna ząbkować, dostaje większych luzów, ale po ich wyregulowaniu problem ustaje. Moje Daiwy mają jedna sześć druga cztery lata i ani po miesiacu ani po roku nie ząbkowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dla mnie infinitiQ300 milenium{ niebieski] to najlepszy kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Zgadzam się infinity Q xp to najlepsza maszyna jaką zrobili ewer.Niestety nie stać mnie na tak drogi młynek.... Natomiast właśnie dotarła do mnie paczka z Infinity Q carbon custom 3000. (kupiłem nówkę za 799zł)Na sucho kręcie jak Q XP.Na ryby pojedzie ze mną jutro Zobaczymy. Wygląda solidnie więc raczej da sobie radę Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Dager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi