muzik21 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam,W najbliższy weekend, jeśli pogoda pozwoli, zamierzam wybrać się na J. Głębinów. NIe łowiłem na tej wodzie z dobre 2 lata. Był ktoś tam może ostatnio? Jak wyniki?PozdrawiamRafał Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witaj,nie spodziewaj się odpowiedzi na takie pytania.To forum zaczęło robić się towarzystwem lanserskim wzajemnej adoracji. Żadnych podpowiedzi ,tylko zdjęcia z wymazanym tłem -żenada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nasze wody mają dość problemów, internetowi poszukiwacze lepiej niech przed komputerami pozostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To może kolega Remik pochwali się swoimi miejscówkami czekamy z wy.......mi językami i pustymi zamrażalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Bardzo proszę , jeżeli chodzi o Głębinów o tej porze roku to żwiraki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To może kolega Remik pochwali się swoimi miejscówkami czekamy z wy.......mi językami i pustymi zamrażalkami. Ale Tomi pojechałeś, hihi z tymi "pustymi zamrażalkami"... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi