MARIO87 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Część , ktoś używa kurtkę i spodnie z kompletu W6 rain i może coś powiedzieć o niej , dzięki z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Cześć, używam. Szału nie ma. Żeby mi dupa nie urosła to bym został przy starym Savagegear. Materiał jest bardzo cienki i juz mam wrażenie że od siedzenia na łódce zaczyna się na tyłku przecierać. Nie miałem okazji sprawdzić kompletu w bardzo dużym deszczu ale w małym jest ok. Na chłodniejsze dni jedynie z dodatkową grubszą warstwą pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Dzięki za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Spodnie mam i przez 6h deszczu cały czas dosyć mocnego dały radę , myślę że kurtka też da radę ale wolę się upewnić przed kupnem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Spodnie mam i przez 6h deszczu cały czas dosyć mocnego dały radę , myślę że kurtka też da radę ale wolę się upewnić przed kupnem .Na stojąco, czy siedziałeś przez te 6h i nie puściły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Normalnie po brzegu jeziora łaziłem i spinningowałem , dopiero jak w samochodzie usiadłem to w pasie koło bokserek się mokro zrobiło . Miałem do tego kurtkę DAM hydroforce g2 i około 2h i miałem bluzę mokra pod spodem . Ale spodnie dały radę oczywiście nie prane jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi