Skocz do zawartości

Wędki muchowe Echo

Streetart90

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Miał ktoś styczność z tymi wędkami? Jeden ze sklepów internetowych ma sporą ofertę. Na YT jest sporo filmów i raczej pozytywne recenzje. Interesuje mnie model carbon xl ale poczytam chętnie o innych. Czy warto brać tę markę pod uwagę, jak wyglądają ewentualne gwarancję itp. Pozdrawiam

Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka

Mialem szklaka Echo Bad Ass Glass (B.A.G) (nie Quickshot) 8wt 9' na szczupaki. Mialo moc, przyjemnie czuc rybe ale sprzedalem po roku bo ciezkie to i ramie bolalo po godzinie machania. Generalnie Echo na forach uchodzi za "super/ great/nice itp"  w USA czyli marketowy sredniak na polska/europejska (a moze tylko moja) skale. Powiedzialbym ze to taki Vision w EU. Zamawialem z USA na ebay'u okolo 2019.

Edytowane przez kemaz

Mam ECHO TR , DH, złego słowa na niego nie powiem,używany kilka lat i w końcu go złamałem z mojej winy. Położyłem rybe nie odchaczając i wiadomo czym się to może skończyć. Ryby skoczyła i złamała szczytówkę.

Kij ma gwarancję dożywotnią, napisałem do firmy, skontaktowali mnie z przedstawicielem na EU i po opłacie manipulacyjnej o ile pamiętam 50 eur,przysłali mi nowszy model tego kija.

Też kupowałem w US.

• Like 1

Ja również mam dobre doświadczenie z kijami Echo, zarówno DH i SH. Cena/jakość zadowalająca. W zeszłym roku na wyjeździe zgubiłem szczytówkę od starego już Echo Ion. Model ten wyszedł z produkcji i nie mogli wysłać elementu zastępczego. Zaproponowali mi nową wersję z dużą obniżką i przystałem na tą propozycję.