Wilk_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Zalew Sulejowski, może wkrótce tam sie spotkamy. Ostatnio jak tam pływałem to spotkałem dwóch kolegów z Jerka..... Bardzo chętnie, wreszcie miałbym od kogo się uczyć castingu, ale to dopiero jesienią jak dobrze pójdzie Byłem pierwszy raz w tym roku ze spinningiem - przedwczoraj, bo tak się złożyło, że nie mam żadnego multika - i co się okazało? Castingować może jeszcze nie umiem, ale spinningować też już nie Zestaw, co wydawał mi się letki jak dmuchawce Orzeszkowej lub innego blogera - ciężki jak diabli, niewygodny. Jak ja tym łowiłem ze dwadzieścia parę lat? Jutro zabieram mamę. Nic nie ułowimy, ale uwielbiam jak mi kibicuje, noszę jej krzesełko, więc to mi trochę osłodzi ciężar Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi