lukaszkosciukiewicz Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Gdzie się podział official roach? Z katalogu Westina w większości popularnych modeli gum zniknął kolor official roach i natural pike. Ricky 14 cm i 18 cm, nowy shadteez 18 cm i 22 cm brak koloru official roach, podobnie natural pike znikał chociażby z shadtteza 19 cm i nowego slima 18 cm i 22 cm. Szkody to były bardzo łowne kolory. Zapraszam do dyskusji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Jeśli coś nie schodzi ze stanów magazynowych to wypada z oferty. Ten kolor głównie się sprzedaje w rozmiarze 10cm - Slim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 (edytowane) Mnie tez szkoda tych gum bo były mega łowne u mnie, w sklepie już w kwietniu mówili „niema i nie będzie” jak widać nie tylko dla mnie smuci ich brak. Jedyne szczęście ze mam zapasy. Edytowane 4 Września 2023 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi