andego Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam, Szukam namiaru do osoby która robi takie formy do odlewania główek jigowych. Może ktoś na forum będzie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Część ja robie takie formy na zamowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Napisz do kolegi turik, jak jakaś standardowa to ci ogarnie Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Witam, Szukam namiaru do osoby która robi takie formy do odlewania główek jigowych. Może ktoś na forum będzie wiedział? Czołem. Nie wiem czy kol. Michał @pampi jest w stanie wykonać identyczną jak na fotografii, ale jest duża szansa, że wykona taką jaką zechcesz. Pozdrawiam Tomi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Panowie mam pytanie czy któryś z kolegów odlewa może okoniowe główki stojące pod kątem pod raczki itp.? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi