Hudzik Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Witam, zapomniałem , gdzie w opcjach załącza się linie i trasę , pływania po akwenie. Będę wdzięczny za podpowiedź. Edytowane 10 Września 2023 przez Hudzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Witam, zapomniałem , gdzie w opcjach załącza się linie i trasę , pływania po akwenie. Będę wdzięczny za podpowiedź.trasę do pływania tworzysz na widoku mapy- poprzez opcję punkty drogi szlaki i tam właśnie wybierasz drogę-nowa- na widoku mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hudzik
Witam, zapomniałem , gdzie w opcjach załącza się linie i trasę , pływania po akwenie. Będę wdzięczny za podpowiedź.
Edytowane przez HudzikOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi