bigos Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zapraszam do obejrzenia ,,kilku'' zdjęć z Brazylii. Wracamy do Amazonii na początku stycznia. Jeśli ktoś ma czas i ochotę przyłączyć się do ekipy, to zapraszamy! tel. +353 876497168Pozdrawiam,Bigos http://www.salmo-adv...y/Brazylia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bigos TY już byłeś prawie w raju .Piękna extremalna wyprawa.Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mylisz sie, ja bylem w raju Extremalne to tam bylo tylko...Nie wazne co ... Amazonia jest na maxa relaksujacym miejscem. Mysle ze tam jest za duzo tlenu w powietrzu i czlowiek chodzi jak na haju.. Powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Czyli bez skręta czy wciągania do nosa, a jeszcze te brazylijki :lol: . Edytowane 29 Października 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 No nieźle, w sumie to nie wiem, co mnie bardziej zainteresowało, ryby, czy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 No nieźle, w sumie to nie wiem, co mnie bardziej zainteresowało, ryby, czy.... Mogło chłopakom "pourywać" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi